Χωρίς προβλήματα διεξάγεται η κυκλοφορία στην Κεντρική Μακεδονία και τους περισσότερους δρόμους της βόρειας Ελλάδας.

Στη Θεσσαλονίκη, δόθηκε στην κυκλοφορία ο επαρχιακός δρόμος Μελισσοχωρίου – Ωραιοκάστρου, που ήταν κλειστός από χθες το βράδυ, λόγω χιονιού και παγετού. Αντιολισθητικές αλυσίδες είναι απαραίτητες, όπως αναφέρει το ΑθηναÏκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, σε τμήμα του δικτύου της Χαλκιδικής, συγκεκριμένα από το 70ο έως το 85ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης- Ιερισσού, μέσω Ταξιάρχη, αλλά και στην Πιερία από το 40ο έως το 44ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Κατερίνης- Ελασσόνας, στα όρια με το νομό Λάρισας.

Σύμφωνα με την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην επαρχιακή οδό Λειψυδρίου- Φαναρίου, στο ύψος του Δημοτικού Διαμερίσματος Λειψυδρίου, στο Κιλκίς, λόγω υπερχείλισης παραπόταμου του Γαλλικού εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης.

Στη Δυτική Μακεδονία κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία σε όλο το μήκος της Εγνατίας Οδού, το εθνικό και επαρχιακό δίκτυο, ενώ με αντιολισθητικές αλυσίδες ή ειδικά ελαστικά πρέπει να κινούνται οι οδηγοί σε σημεία του ορεινού οδικού δικτύου: στα Γρεβενά, από το 40ο έως το 45χλμ της επαρχιακής οδού Γρεβενών- Σαμαρίνας- Βασιλίτσας. Στην Καστοριά, από το 34ο έως το 45ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Καστοριάς Ιωάννίνων μέσω Νεστορίου. Στη Φλώρινα, από το 15ο έως το 22ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Φλώρινας- Καστοριάς, μέσω Βίγλας και από το 6ο ως το 9ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Αετού- Νυμφαίου.