Η οδός Παπαναστασίου στο κέντρο της Λάρισας μετατράπηκε σε… ρινγκ το απόγευμα της Δευτέρας (29/11). Ένας αστυνομικός κι ένας οδηγός πιάστηκαν στα χέρια κι αντάλλαξαν χτυπήματα. Στη συνέχεια, αναφέρουν οι πληροφορίες, ακολούθησε καταδίωξη.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα onlarissa.gr, αυτόπτης μάρτυρας ισχυρίζεται πως ένας αστυνομικός με το περιπολικό του, έκανε συστάσεις στους οδηγούς που είχαν σταθμεύσει παράνομα με αναμμένα τα alarm των οχημάτων τους επί της οδού Παπαναστασίου. Ο ένας εξ αυτών, περίπου 30 χρόνων, δεν αντέδρασε καλά στις οδηγίες του αστυνομικού και έφερε αντιρρήσεις φωνάζοντας προς τον αστυνομικό και χωρίς να υπακούει στις συστάσεις του.

Μάλιστα πάνω στην λεκτική διαμάχη, κινήθηκε προς τον αστυνομικό και τον απώθησε, ρίχνοντάς τον πάνω στο περιπολικό. Οι δύο άντρες πιάστηκαν στα χέρια, καθώς ο 30χρονος αντιστάθηκε στη σύλληψη.

Τελικά ο οδηγός μπήκε στο αυτοκίνητό του και άρχισε να τρέχει με μεγάλη ταχύτητα στην Παπαναστασίου. Ο αστυνομικός κάλεσε βοήθεια και ξεκίνησε καταδίωξη στους δρόμους της Λάρισας.