Αύριο, Τετάρτη (20/10) θα ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας οι οποίοι θα πραγματοποιούνται σε χώρους που έχουν διαμορφωθεί κατάλληλα εντός του Ακαδημαϊκού Ιδρύματος.

Τα πρώτα ραντεβού έχουν ήδη κλειστεί από φοιτητές που θα εμβολιαστούν με το σκεύασμα της Pfizer.

«Ήδη αρκετοί φοιτητές έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για να εμβολιαστούν. Είναι όλα έτοιμα για να λειτουργήσει το εμβολιαστικό κέντρο μέσα στο Πανεπιστήμιο. Αύριο το πρώτο ραντεβού είναι για τις 9:00 το πρωί. Έχουμε περίπου έξι προγραμματισμένα ραντεβού εμβολιασμών για την Τετάρτη και 12 για την Πέμπτη» είπε στο thestival.gr ο αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου, Δημήτρης Χανδράκης.

Πού θα γίνονται οι εμβολιασμοί

Εμβόλιο κατά του κορονοϊού

Οι εμβολιασμοί θα πραγματοποιούνται σε δύο γραφεία τα οποία έχουν διαμορφωθεί ανάλογα και στεγάζονται στο ισόγειο, ενώ το εμβολιαστικό κέντρο όπως έχει ανακοινωθεί θα λειτουργεί από τις 8:30 το πρωί μέχρι και τις 13:30.

Σύμφωνα με τον Δημήτρη Χανδράκης και τα στοιχεία που έχει ο ίδιος στη διάθεσή του οι φοιτητές του ΠΑΜΑΚ οι οποίοι είναι εμβολιασμένοι αγγίζουν το 65-70%, ενώ όσον αφορά στο ακαδημαϊκό προσωπικό το ποσοστό αυτό φτάνει στο 90%.