Τελευταίο αντίο θα πουν αύριο στη δημοσιογράφο Ζέτα Καραγιάννη η οικογένεια και οι φίλοι της. Η πολιτική κηδεία, όπως ανακοίνωσε η ΕΣΗΕΑ, θα γίνει αύριο Παρασκευή 15 Οκτωβρίου στις 10:00 στο Κοιμητήριο Ζωγράφου.

Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να διατεθούν στη μνήμη της δωρεές στο Σύλλογο Γονιών Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα».

Η Ζέτα Καραγιάννη άφησε την τελευταία της πνοή το πρωί της Τετάρτης 13 Οκτωβρίου μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Ζέτα Καραγιάννη: Ποια ήταν η δημοσιογράφος

Ζέτα Καραγιάννη

Η Ζέτα Καραγιάννη γεννήθηκε το 1970 στην Αθήνα. Η πρώτη της δημοσιογραφική εργασία στον ημερήσιο Τύπο, ήταν στην εφημερίδα «Η Πρώτη», το 1988. Στη συνέχεια ακολούθησαν η «Επικαιρότητα», η «Ενημέρωση», η «Κοινή Γνώμη», η «Απογευματινή» και ο «Ελεύθερος Τύπος» αναφέρει η χθεσινή ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ.

Παράλληλα εργάστηκε σε πολλά περιοδικά όπως το «Ένα», «Eviva», «Τηλεθεατής», «Τι στην TV», «Media», «Λοιπόν», «Out», «Τηλέραμα» κ.ά.

Είχε εργαστεί στους ραδιοφωνικούς σταθμούς: «Ξένιος», «Περισκόπιο» «Αργειακή Ραδιοφωνία», «Galaxy 92» και «Flash 9,61», καθώς και στους τηλεοπτικούς σταθμούς «MEGA» και «ΑΝΤΕΝΝΑ».

Από το 2002, εργάστηκε στην ΕΡΤ, στο διεθνή ραδιοφωνικό της σταθμό «Η Φωνή της Ελλάδας» (ΕΡΑ 5), ως παραγωγός εκπομπών, όπου παρέμεινε ως το τέλος, έχοντας στο ενεργητικό της πολλές δημοσιογραφικές επιτυχίες.