Άγιο είχε ο οδηγός ενός οχήματος και οι συνεπιβάτες του, παραμονή Πρωτοχρονιάς στη Λάρδο της Ρόδου, αφού λίγο αφότου βγήκαν από αυτό καταπλακώθηκε από τεράστιους βράχους.

Ήταν λίγο μετά τις 10.20 το βράδυ όταν ο οδηγός του οχήματος πάρκαρε όπως και κάθε άλλη φορά το Ι.Χ. του δίπλα από το σπίτι του. Μόνο που δεν υπολόγιζε την οργή της φύσης αφού τρία λεπτά αφότου στάθμευσε και κλείδωσε το αμάξι του, μπαίνοντας στο σπίτι του ένοιωσε σαν να έγινε σεισμός που ταρακούνησε όλο το οικοδομικό τετράγωνο.

Βγαίνοντας έξω ο ίδιος με την οικογένειά του αλλά και οι γείτονες, διαπίστωσαν ότι στο παλιό Δημοτικό Σχολείο της Λάρδου, το οποίο είναι χτισμένο σε ένα λοφίσκο (στο υψηλότερο σημείο του χωριού) και ακριβώς πάνω από τα σπίτι τους, σημειώθηκε κατολίσθηση βράχων με αποτέλεσμα να καταπλακώσουν και στην κυριολεξία να διαλύσουν το αυτοκίνητο.

Το συγκεκριμένα σημείο είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο, ενώ έχει εγκαταληφθεί τα τρία τελευταία χρόνια, όταν και το Δημοτικό Σχολείο μεταφέρθηκε σε καινούργιο κτίριο. Μάλιστα οι κάτοικοι της περιοχής ζητούν από τον δήμο και κάθε άλλη αρμόδια υπηρεσία, να λάβουν τα μέτρα τους, πριν θρηνήσουμε θύματα.

Πηγή: rodiaki.gr