«Μαφιόζικη» επίθεση σε βάρος ελεγκτών βενζινάδικου στο Ίλιον

Την άμεση σύλληψη των δραστών ζητά η Περιφέρεια Αττικής


ΕΛΛΑΔΑ
21:07
11/12/2014
«Μαφιόζικη» επίθεση σε βάρος ελεγκτών βενζινάδικου στο Ίλιον
loading

Μαφιόζικη επίθεση σε βάρος τριών υπαλλήλων της Περιφέρειας Αττικής, που διενεργούσαν ελέγχους για την εφαρμογή των διατάξεων περί διακίνησης και εμπορίας προϊόντων και λοιπούς μετρολογικούς ελέγχους, πραγματοποίησαν άγνωστοι σήμερα το πρωί στο Ίλιον. Οι υπάλληλοι ανήκαν στη Διεύθυνση Ανάπτυξης της Περιφέρειας η οποία σε ανακοίνωσή της κάνει λόγο για εγκληματική επίθεση και ζητά την άμεση σύλληψη των δραστών.

Αναλυτικότερα, περίπου στις 11:30 το πρωί της Πέμπτης οι τρεις υπάλληλοι μετέβησαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων, επί της οδού Ιδομενέως στο Ίλιον, προκειμένου να εφαρμόσουν τα αναφερόμενα το με αρ. πρωτ. έγγραφο του ΥΠΑΝ, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της περιφερειακής αρχής, δέχτηκαν επίθεση από άτομα που βρίσκονταν στο πρατήριο με αποτέλεσμα να τραυματιστούν. Αμέσως εκλήθη η Άμεση Δράση και το ΕΚΑΒ για να παράσχει τις πρώτες βοήθειες. Όπως σημειώνεται από την Περιφέρεια, η Άμεση Δράση εκλήθη στις 12.58 και στις 13.35 δεν είχε φθάσει στον τόπο του συμβάντος, λόγω κίνησης, όπως ενημέρωσε.

Η αντίδραση της περιφερειακής αρχής ήταν άμεση. Η περιφερειάρχης κυρία Ρένα Δούρου επικοινώνησε με τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Αθηνών και ζήτησε να προβεί άμεσα στις δέουσες ενέργειες για τη σύλληψη και τη δίωξη των υπευθύνων της επίθεσης ενώ επικοινώνησε και με τα οικεία αστυνομικά τμήματα. Παράλληλα, η αντιπεριφερειάρχης κυρία Ερμίνα Κυπριανίδου μετέβη άμεσα στο σημείο της επίθεσης προκειμένου να ενημερωθεί για το συμβάν και να συνδράμει.

Από την περιφερειακή αρχή Αττικής υπογραμμίζεται «η κατηγορηματική βούλησή της να πατάξει τη διαφθορά και να συνδράμει τις αστυνομικές και τις δικαστικές αρχές στην αποτελεσματική αντιμετώπιση τέτοιων περιστατικών, τα οποία πλήττουν το δημόσιο συμφέρον και υποσκάπτουν τη λειτουργία των θεσμών της Πολιτείας».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει