Ξανά στο «τιμόνι» του Συνδέσμου Προστασίας του Κορινθιακού κόλπου ο δήμαρχος Κορινθίων

Νέα θητεία για τον Αλέξανδρο Πνευματικό


ΕΛΛΑΔΑ
2:49
22/11/2014
Ξανά στο «τιμόνι» του Συνδέσμου Προστασίας του Κορινθιακού κόλπου ο δήμαρχος Κορινθίων
loading

Επανεξελέγη πρόεδρος του Συνδέσμου Προστασίας και Ορθολογικής Ανάπτυξης του Κορινθιακού κόλπου (ΣΠΟΑΚ) ο δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός.

Στην πρώτη συνεδρίαση του νέου διοικητικού συμβουλίου του ΣΠΟΑΚ , εκτός της εκλογής προέδρου, εξελέγησαν ακόμη ο αντιπρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου καθώς και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής, για το χρονικό διάστημα έως και τις 5 Μαρτίου του 2017.

Συγκεκριμένα, αντιπρόεδρος εξελέγη ο δημοτικός σύμβουλος Θηβαίων Σταμάτης Χαλβατζής και τακτικά μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής εξελέγησαν ο δημοτικός σύμβουλος Δωρίδος Γεώργιος Αρτινόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος Διστόμου - Αράχωβας - Αντίκυρας Νικόλαος Βαλαούρας, ο δημοτικός σύμβουλος Αιγιαλείας Κωνσταντίνος Παπακωνσταντίνου και ο δημοτικός σύμβουλος Ναυπακτίας Ιωάννης Ράπτης.

Αναπληρωματικά μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής εξελέγησαν η δημοτική σύμβουλος Βέλου - Βόχας Ευαγγελία Παθέκα, ο δημοτικός σύμβουλος Θηβαίων Κωνσταντίνος Τυρηνόπουλος.

O Σύνδεσμος Προστασίας και Ορθολογικής Ανάπτυξης του Κορινθιακού Κόλπου «Ο ΑΡΙΩΝ», συστάθηκε το 1993 και τροποποιήθηκε το 2007, από 29 Δήμους και δύο Κοινότητες της Πελοποννήσου και της Στερεάς Ελλάδας, που βρέχονται από τον Κορινθιακό. Επιπλέον, σκοπός του ΣΠΟΑΚ είναι η προστασία, ανάδειξη και αξιοποίηση του περιβάλλοντος και του οικοσυστήματος της περιοχής του Κορινθιακού κόλπου, καθώς επίσης η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των κατοίκων σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει