Βίντεο ντοκουμέντο δείχνει καρέ καρέ τη δράση σπείρας που έκανε δεκάδες χτυπήματα, μεταξύ άλλων, σε μια αποθήκη, ένα εργοστάσιο αλλαντικών και στο κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου Θερμαϊκού.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που δημοσιεύει το Mega, οι δράστες που, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έβγαλαν 53.000 ευρώ μέσα από 36 χτυπήματα, πέφτουν πάνω σε έναν σκύλο με το κλεμμένο αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν για να ληστέψουν μια αποθήκη.

Σε άλλο καρέ φαίνεται να χτυπούν τη μεταλλική εξώπορτα και καταφέρνουν να τη σπάσουν στις 3:30 τη νύχτα. Στη συνέχεια φαίνονται να μπαίνουν μέσα και να κλέβουν, φορώντας κουκούλες και μάσκες.

Την ίδια νύχτα στις 12 Μαΐου, με το ίδιο αυτοκίνητο χτυπούν άλλες δύο φορές. Ένα εργοστάσιο αλλαντικών της περιοχής και το κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου Θερμαϊκού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι 5 από τους 6 της σπείρας αποφυλακίστηκαν τον περασμένο Μάρτη, ενώ η αστυνομία κατάφερε χθες να τους συλλάβει ξανά.

Η αστυνομία χθες κατάφερε να τους συλλάβει ξανά. Τα μέλη της σπείρας κατάφεραν το διάστημα που ενώθηκαν και πάλι μετά τις αποφυλακίσεις να κάνουν 2 ληστείες, 13 διαρρήξεις σπιτιών, 9 διαρρήξεις εταιρειών και 2 δημοτικών εγκαταστάσεων. Έκλεψαν 5 αυτοκίνητα και 5 κρατικές πινακίδες κυκλοφορίας.