Τσοπανόσκυλο επιτέθηκε σε 8χρονη

Ο ιδιοκτήτης του ισχυρίζεται οτι το ζώο θανατώθηκε μετά την επίθεση


ΕΛΛΑΔΑ
13:51
09/10/2014
Τσοπανόσκυλο επιτέθηκε σε 8χρονη
2
loading

Επίθεση από ένα τσοπανόσκυλο δέχτηκε ένα 8χρονο κορίτσι, την ώρα που έκανε βόλτα μαζί με την οικογένειά της στο Πέραμα Ιωαννίνων.

Ο σκύλος δάγκωσε το κορίτσι στο αριστερό του πόδι και έντρομη η μητέρα το μετέφερε στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα, ενώ παράλληλα ενημέρωσε και την Αστυνομία.

Όταν οι αστυνομικοί εντόπισαν αργά το βράδυ τον ιδιοκτήτη του σκύλου, αυτός ισχυρίστηκε πως μετά το περιστατικό έδωσε σε κάποιον άγνωστο το τσοπανόσκυλο, ο οποίος το θανάτωσε και το πέταξε σε χαράδρα στο Μιτσικέλι. Σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar andre

    Τό θέμα είναι ότι αυτοί πού κατέχουν επιθετικά καί επικίνδυνα ζώα πρέπει νά τά έχουν δεμένα καί ασφαλισμένα. Δέν γίνεται νά κινδυνεύεςις εσύ ή τό παιδί σου στόν δρόμο. Κι εγώ αγαπώ υπερβολικά τά ζώα όπως καί έχω, αλλά σέ περίπτωση επίθεσης είσαι υποχρεωμένος νά αμυνθείς μέ άγνωστη κατάληξη γιά τό ζωντανό. Ένα επιθετικό ζώο είναι κίνδυνος γιά όλους νά κυκλοφορεί έξω.

  2. avatar Πολέμιον ανθρώποις αυτοί εαυτοίς

    Δικογραφία για την Θανάτωση του ζώου και το πέταμα σε χαράδρα, Δικογραφία για την ζημιά που προκάλεσε στο παιδί, δικογραφία για πλαστογραφία μετά χρήσεως γιατί ισχυρίζεται ότι είναι άνθρωπος το κτήνος.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει