Είναι από τους χώρους που δυστυχώς δεν του δίνουμε και πολύ σημασία. Όταν μιλάμε για ανανέωση σπιτιού οι περισσότεροι επικεντρώνονται συνήθως στο σαλόνι και τα υπνοδωμάτια. Ένας από τους λόγους που συμβαίνει αυτό είναι επειδή κυριαρχεί η εσφαλμένη άποψη ότι για να ανανεώσεις το μπάνιο θα πρέπει να κάνεις ριζικές αλλαγές όπως να αλλάξεις πλακάκια, μπανιέρα νιπτήρα κτλ.

Αυτό δεν ισχύει! Παρακάτω θα σας δείξουμε μερικούς απλούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να δώσετε μία άλλη πνοή στο μπάνιο σας μέσα από μικρές λεπτομέρειες.

Επενδύστε στις πετσέτες μπάνιου. Μπορεί να φαίνεται μία πολύ απλή πρόταση, ωστόσο οι περισσότεροι δεν την ακολουθούν. Σκεφτείτε πιο είναι το πρώτο πράγμα που θυμάστε και παρατηρείτε όταν μπαίνετε στο μπάνιο ενός καλού ξενοδοχείου. Η εικόνα με τις αφράτες και φρεσκοπλυμένες πετσέτες διπλωμένες τέλεια και αποθηκευμένες στη σειρά είναι το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό.

Δώστε στους επισκέπτες αλλά και εσάς τους ίδιους την ίδια αίσθηση όταν μπαίνουν στο μπάνιο σας. Επιλέξτε μία σειρά διαφορετικών μεγεθών στο ίδιο χρώμα και σχέδιο ή παίξτε με τα χρώματα δίνοντας μια ζωηράδα στο χώρο. Στο amara.gr θα βρείτε επώνυμες πετσέτες μπάνιου που είναι πολύ απορροφητικές και παραμένουν αφράτες και απαλές ακόμα και μετά από πολλά πλυσίματα. Εκτός από αυτό αντέχουν πολλές φορές έως και δέκα φορές περισσότερο σε χρόνο απ’ ότι οι κοινές πετσέτες μπάνιου. Ότι ποιότητα και να ψάχνετε σας εξασφαλίζουν τις πιο φθηνές τιμές χάρη στις μοναδικές προσφορές που είναι διαθέσιμες.

Μία από τις πιο σημαντικές λεπτομέρειες που μπορείτε να τροποποιήσετε και να δώσετε μία τελείως διαφορετική οπτική στο μπάνιο σας είναι η κουρτίνα του ντούζ. Βλέπετε, η κουρτίνα μπάνιου λειτουργεί σαν ένας άλλος τοίχος και σε αντίθεση με τα πλακάκια τα οποία δεν μπορείτε να τα αλλάζετε συχνά, την κουρτίνα μπορείτε να την αλλάζετε όσο συχνά επιθυμείτε. Δείτε την ως μία ταπετσαρία για να παίξει η φαντασία σας και να δώσετε στο χώρο σας μία άλλη αισθητική κάθε φορά που την αλλάζετε.

Το τρίπτυχο της αλλαγής και της ανανέωσης ολοκληρώνεται με τα πατάκια μπάνιου. Πέρα από την χρηστικότητα που έχουν τα χαλάκια μπάνιου μπορούν να δημιουργήσουν και ένα πολύ ωραίο ντεκόρ σε συνδυασμό με κουρτίνα μπάνιου, πετσέτες και αξεσουάρ. Συνδυάστε τα χρωματικά με τα υπόλοιπα ή επιλέξτε κάτι τελείως διαφορετικό σε στιλ για να κάνετε τη διαφορά.

Μπείτε στο amara.gr και βρείτε ότι χρειάζεστε για να μετατρέψετε το μπάνιο σας σε έναν ονειρεμένο χώρο κάνοντας μικρές αλλαγές.

amara.gr

facebook

Δραγατσανίου 3, Άγιοι Ανάργυροι 135 61

Τηλ: +302105758728