Τα παιδιά είναι εξοπλισμένα με αστείρευτη φαντασία. Σκαρφίζονται τις πιο απίστευτες ιστορίες ενώ μπορούν να δώσουν ζωή και στα πιο απλά αντικείμενα έχοντας ως μοναδικό όπλο τη ζωηρή τους φαντασία. Κατ επέκταση, ο προσωπικός τους χώρος θα πρέπει από τη μία να εκφράζει αυτήν τους την ιδιότητα ενώ παράλληλα θα πρέπει να αποτελεί και ο ίδιος ερέθισμα της.

Γι’ αυτό το λόγο έχουμε συλλέξει τις καλύτερες προτάσεις διακόσμησης για να δώσετε στο παιδικό δωμάτιο την απαραίτητη παιχνιδιάρικη διάθεση. Από θήκες οργάνωσης μέχρι σεντόνια με τους αγαπημένους του ήρωες και χρωματιστά κουβερλι ώστε κάθε μέρα που περνάει στο δωμάτιο του να είναι μία καινούργια περιπέτεια.

Ας ξεκινήσουμε με το πιο πρακτικό αντικείμενο της λίστας μας. Αν ένα πράγμα είναι κοινό σε όλα τα παιδικά δωμάτια, αυτό είναι η ακαταστασία. Τα παιδιά λατρεύουν να παίζουν ωστόσο δεν τρελαίνονται ιδιαίτερα να συμμαζεύουν όταν τελειώσει το παιχνίδι, με αποτέλεσμα να επικρατεί λίγο πολύ ένα χαμός στο χώρο καθημερινά. Με τις θήκες οργάνωσης το συγκεκριμένο πρόβλημα λύνεται, αφού όχι μόνο διακοσμούν το χώρο απίστευτα αλλά δίνουν τη δυνατότητα σε εσάς και στο παιδάκι σας να αποθηκεύει τα πράγματα του. Διακοσμημένες με διάφορα σχέδια το συμμάζεμα μπορεί να αποτελέσει κομμάτι του παιχνιδιού και της διασκέδασης.

Ας προσχωρήσουμε όμως στα πιο σημαντικά κομμάτια, μιας και είναι αυτά που συνήθως δίνουν στο χώρο την προσωπική του άποψη και αισθητική. Ο λόγος για τα παιδικά σεντόνια, παπλώματα και κουβερλί. Είναι το πρώτο πράγμα που παρατηρεί κανείς όταν εισέρχεται στον χώρο και συνήθως τα παιδιά έχουν πολύ συγκεκριμένη άποψη για το πώς θέλουν να είναι τα σκεπάσματα τους. Γι’ αυτό το λόγο όταν επιλέγεται τα κλινοσκεπάσματα του καλό είναι να λάβετε υπόψιν σας το προσωπικό του γούστο ή μπορείτε απλά να τα επιλέξετε μαζί.

Στο amara.gr θα βρείτε επώνυμα παιδικά σεντόνια για αγόρια και κορίτσια από τα μεγαλύτερα brands. Αγαπημένοι ήρωες αλλά και ποδοσφαιρικές ομάδες θα συντροφεύουν το παιδί σας στον ύπνο του. Όλα τα παιδικά σεντόνια είναι 100% βαμβακερά και τα σετ αποτελούνται από μια παιδική μαξιλαροθήκη ένα πανωσέντονο και ένα κατωσέντονο. Για περισσότερη ευκολία επιλέξτε παιδικά σεντόνια με λάστιχο για να μένουν πάντα πάνω στο κρεβάτι.

Βρισκόμαστε ακόμη στην άνοιξη, αν και ο καιρός καλυτερεύει το βράδυ χρειαζόμαστε κάτι για να μας κρατάει ζεστούς. Κρατήστε το αγγελούδι σας ζεστό σκεπάζοντας το με παιδικά κουβερλί σε πανέμορφα σχέδια. Είτε πρόκειται για αγόρι, είτε για κορίτσι μπορείτε να βρείτε μία μεγάλη ποικιλία σε προνομιακές τιμές για τις δροσερές νύχτες της άνοιξης ή του φθινόπωρου.

Σχέδια υπάρχουν πολλά το μόνο που χρειάζεται είναι να προστεθεί η φαντασία και το αποτέλεσμα θα είναι ένα παραμυθένιο δωμάτιο όπως ακριβώς το φαντάζεται.

Μπείτε στο amara.gr και βρείτε ότι χρειάζεστε για να μετατρέψετε το παιδικό δωμάτιο σε έναν χώρο χαρά και ξεκούρασης.

amara.gr

facebook

Δραγατσανίου 3, Άγιοι Ανάργυροι 135 61

Τηλ: +302105758728