Ο Νοέμβρης έχει γίνει πλέον από τους πιο αγαπημένους μήνες και αυτό γιατί είναι ο μήνας που φιλοξενεί την Black Friday. Τη μέρα που σηματοδοτεί μεγάλες προσφορές και εκπτώσεις και που πλέον έχει γίνει αγαπημένη παράδοση και στην Ελλάδα. Φέτος, ο Νοέμβρης θα είναι ακόμη πιο ενδιαφέρον αφού τα everest αποφασίζουν να τη γιορτάσουν και να μας δώσουν τα καλύτερα deals, όχι για μία μέρα, αλλά για ένα μήνα προχωρώντας σε μία ενέργεια εν ονόματι «Black Friday Month» με μοναδικά online Deals!

Τα everest προχωράνε στη συγκεκριμένη ενέργεια για να μας δώσουν μία «ανάσα», μία δόση χαράς και αισιοδοξίας και την ευκαιρία να ξεφύγουμε από την – ομολογουμένως – γκρίζα διάθεση των ημερών.

5 μοναδικές Black Friday προσφορές, που μπορούμε να απολαύσουμε μέχρι και τις 30/11 μέσω Online αγοράς από το everest.gr ή το everest app, για παραλαβή με Delivery στο χώρο μας ή με Take Away από το κατάστημα που μας εξυπηρετεί. Όχι μία, όχι δύο προσφορές, αλλά 5!

Αν είσαι ο αυθεντικός everest fan που θέλει να απολαύσει τις πιο original everest γεύσεις και μάλιστα με την αγαπημένη σου συντροφιά, τότε θα γιορτάζεις το Black Friday Month καθημερινά, με 1 + 1 zesto sandwich! Τόσο απλά, παίρνεις ένα θρυλικό zesto και σου έρχεται άλλο ένα εντελώς δωρεάν! Ή αν θέλεις κάτι διαφορετικό, σίγουρα θα βρεις χαρά, απολαμβάνοντας ένα Club Sandwich και μία Coca-Cola με 4,00€.

Αν ούτε αυτό σε καλύπτει και είσαι αναποφάσιστος, μπορείς να απολαύσεις το zesto σου με Coca-Cola και όντας εγγεγραμμένος στο πρόγραμμα πιστότητας των everest, Bite Club, τότε κερδίζεις ένα κουπόνι επιστροφής αξίας 1€ για την επόμενη παραγγελία σου για να το ξοδέψεις όπως εσύ επιθυμείς. Αν, τέλος είσαι fit, τότε σίγουρα θα επιλέξεις να πάρεις δωρεάν το κουλούρι σου με κάθε καφέ της προτίμησής σου ή να πάρεις την αγαπημένη σου τορτίγια παρέα με ένα Schweppes με μόνο 3,50€! 

Ο πιο ενδιαφέρον μήνας ξεκίνησε και είναι στο χέρι σου να τον απολαύσεις ασφαλώς, παρέα με τα everest. Κι επειδή η ασφάλεια είναι προτεραιότητα όταν πρόκειται για μεγάλες αλυσίδες, μπορείς να δοκιμάσεις οποιαδήποτε από τις 5 παραπάνω προσφορές (ή και όλες!) με τη νέα τους υπηρεσία everest «On The Road», όπου ορίζεις το κατάστημα που σε εξυπηρετεί και την ώρα που θα περάσεις να παραλάβεις την παραγγελία σου με το αμάξι και μόλις φτάσεις, πατάς απλώς «Έφτασα» και έχεις την παραγγελία σου στο παράθυρό του αυτοκινήτου σου εντός τριών λεπτών.

everest Black Friday Month λοιπόν!