Ένας ασθενής στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ χαιρετά την κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού Mega και κάνει το σήμα της νίκης και της αγάπης. Η εκπομπή LIVE NEWS παρουσίασε την ιστορία του νεαρού, η ζωή του οποίου άλλαξε λόγω του κορονοϊού.

Στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας αισθάνθηκε ανησυχητικά συμπτώματα και μπήκε σε κατ’ οίκον καραντίνα. Γρήγορα όμως η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε. «Άρχισα με πόνους μυϊκούς, έκατσα προληπτικά στο σπίτι μου», αναφέρει ο ασθενής από το νοσοκομείο.

Ο 42χρονος νοσηλεύεται σε ειδικό θάλαμο στο ΑΧΕΠΑ με μοναδική συντροφιά μια τηλεόραση. Οι στιγμές είναι δύσκολες αλλά ο ίδιος παραμένει ψύχραιμος. Επικοινωνεί τηλεφωνικά με τους στενούς συγγενείς του και ελπίζει πως σύντομα ο εφιάλτης που ζει θα τελειώσει.

Με τη βοήθεια των γιατρών δηλώνει σίγουρος ότι θα τα καταφέρει και σύντομα θα επιστρέψει κοντά στα αγαπημένα του πρόσωπα. «Είναι δύσκολες στιγμές για όλο τον κόσμο και για τη δική μου οικογένεια».

Ο Γιώργος τόνισε ότι όσο περνούν οι μέρες η υγεία του καλυτερεύει και είναι αισιόδοξος για το μέλλον.

«Μέχρι να το πάθω και εγώ δεν ήξερα κανέναν. Σαν ιό το πίστευα ότι υπάρχει, ότι κάνει. Αλλά κάποια πράγματα τα θεωρούσα και εγώ υπερβολικά, αλλά αναθεωρούμε», σημείωσε.

Εμφανώς συγκινημένος αναφέρθηκε στην οικογένειά του, που την έχει στερηθεί όλο αυτόν τον καιρό, με την ελπίδα ότι θα βρεθεί γρήγορα κοντά τους.