Οι coaches του «The Voice» επισκέφτηκαν τον Αρχιεπίσκοπο

Οι καλλιτέχνες συζήτησαν με τον Ιερώνυμο για τη συναυλία «Μια χώρα, Μια φωνή»


ΕΛΛΑΔΑ
21:45
09/05/2014
Οι coaches του «The Voice» επισκέφτηκαν τον Αρχιεπίσκοπο
1
loading

Οι συντελεστές της μεγάλης φιλανθρωπικής συναυλίας «Μια χώρα, Μια φωνή», Αντώνης Ρέμος, Δέσποινα Βανδή, Μιχάλης Κουινέλης και Μελίνα Ασλανίδου πραγματοποίησαν σήμερα επίσημη επίσκεψη στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο, με αφορμή τη συμμετοχή τους στη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 3 Ιουλίου με πρωτοβουλία του ομίλου ΑΝΤ1 και με σκοπό να συνδράμει στους σκοπούς και τις ανάγκες της ΜΚΟ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή».

Όλα τα έσοδα από τη συναυλία με τίτλο «Μια χώρα, Μια φωνή», θα διατεθούν στο πρόγραμμα σίτισης απόρων και αστέγων Αθηνών της ΜΚΟ «Αποστολή».

Οι 4 coaches του «The Voice» συναντήθηκαν με το Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο και συζήτησαν για τις δράσεις της οργάνωσης και για τη σύμπραξή τους προκειμένου να βοηθήσουν στο σκοπό της.

Ο Μακαριώτατος, υποδεχόμενος τους 4 καλλιτέχνες είπε χαρακτηριστικά πως «αυτή η συναυλία αποτελεί έκφραση και ύμνο στην αγάπη», ενώ μετά το τέλος της συνάντησης τους ευχαρίστησε λέγοντας:

«Θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά που ήρθαν σήμερα να με επισκεφτούν όπως και τον όμιλο ΑΝΤ1 για την εξαιρετική πρωτοβουλία. Είναι συγκινητικό μια ιδέα να ολοκληρώνεται αλλά ταυτόχρονα νέοι και επιτυχημένοι άνθρωποι να είναι τόσο αποφασισμένοι να βοηθήσουν, με όλες τους τις δυνάμεις, τους συνανθρώπους μας που υποφέρουν. Επιθυμώ να πω για μια ακόμη φορά ότι η συμμετοχή του κόσμου στην προσπάθεια της "Αποστολής" είναι αυτή που δημιούργησε όλο αυτό το έργο. Οι Έλληνες αποδεικνύουμε, ότι παρά τις δυσκολίες, στεκόμαστε ο ένας δίπλα στον άλλο. Πιστεύω ότι το ισχυρό αυτό μήνυμα θα σταλεί και στις 3 Ιουλίου στη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο».

Ο Αντώνης Ρέμος δήλωσε: «Μια ιδέα, σήμερα γίνεται πράξη. Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους και τον όμιλο ΑΝΤ1 αλλά και όλους όσους αφανώς και εθελοντικά θα δουλέψουν για αυτή τη συναυλία. Σήμερα ενώνουμε όλοι τις δυνάμεις μας, μαζί με την αγάπη της Εκκλησίας για να κάνουμε μία γιορτή αγάπης, ένα ηφαίστειο αγάπης , στα μέσα του καλοκαιριού. Ευχαριστώ τον Μακαριώτατο και την "Αποστολή" για αυτή την αλυσίδα ανθρωπιάς που θα γίνει. Ραντεβού στις 3 Ιουλίου στο Ολυμπιακό Στάδιο».

Η Δέσποινα Βανδή τόνισε τη σημασία της προσφοράς λέγοντας: «Είναι πολύ σημαντικό όταν ενώνονται άνθρωποι που μπορούν να προσφέρουν, μέσα από το “The Voice”. Σήμερα γινόμαστε μία φωνή προσφοράς και αγάπης. Από τη πρώτη στιγμή που μου ζητήθηκε να συμμετάσχω, σε ένα τόσο όμορφο και σημαντικό έργο, δέχθηκα αμέσως γιατί πιστεύω ότι πρέπει να προσφέρουμε βοήθεια στους ανθρώπους που μας χρειάζονται και να είμαστε εκεί. Ο πατέρας μου πάντοτε συνήθιζε να μου λέει "ο Θεός να δίνει σε σένα και εσύ στον κόσμο", δεν το έχω ξεχάσει ποτέ αυτό. Είναι αρχή της ζωής μου και το εφαρμόζω αρκετά χρόνια τώρα. Σε αυτή τη συναυλία πιστεύω ότι πέρα του ότι θα περάσει πολύ όμορφα ο κόσμος το σημαντικότερο είναι το μήνυμα της αγάπης που στέλνουμε να βοηθούμε όλοι, με ότι μέσο έχουμε τους συνανθρώπους μας».

Η Μελίνα Ασλανίδου μίλησε για αυτή την πρωτοβουλία αγάπης: «Θέλω να εκφράσω τη συγκίνηση και την αγάπη μου. Χαίρομαι πολύ που βρίσκομαι με όλους τους συναδέλφους εδώ στον Μακαριώτατο, είναι μεγάλη ευλογία. Χαίρομαι πολύ για την Αρχιεπισκοπή και το έργο της, για τους συναδέλφους μου, για όλη αυτή την πρωτοβουλία που ξεκίνησε από μία ιδέα και θα ολοκληρωθεί. Πιστεύω ότι όση αγάπη έχουμε πάρει και οι coaches και τα παιδιά που συμμετείχαν στο διαγωνισμό με κάποιο τρόπο, θέλουμε να τη διοχετεύσουμε και να τη δώσουμε πίσω με όποιο τρόπο μπορούμε ο καθένας. Νιώθω ότι έτσι είμαστε χρήσιμοι άνθρωποι στην κοινωνία και κάνουμε κάτι καλό, απαλύνεται η ψυχή μας, γεμίζει η καρδιά μας. Είναι χαρά μου και τιμή μου και θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ και εγώ από τη δική μου την πλευρά με όλη μου την αγάπη και την ψυχή».

Ο Μιχάλης Κουινέλης /STAVENTO είπε σχετικά: «Κανείς μας δε θα μπορούσε να απουσιάζει από αυτό το κάλεσμα αγάπης. Ξέρουμε τα προβλήματα του κόσμου και ο καθένας μας θα δώσει εθελοντικά αυτό που μπορεί για τον συνάνθρωπό του που υποφέρει. Ευχαριστώ τον Μακαριώτατο για τη θερμή υποδοχή του και τον διαβεβαιώνουμε ότι θα κάνουμε τα πάντα να πετύχει ο σκοπός μας. Στις 3 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ η χώρα θα έχει μια φωνή».

Η προπώληση των εισιτηρίων για τη συναυλία «Μια χώρα, Μια φωνή» έχει ήδη ξεκινήσει από την ιστοσελίδα www.viva.gr καθώς και από τα συνεργαζόμενα καταστήματα Public, ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ, SEVEN SPOTS και IANOS.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar mesaios

    η υποκουλτούρα των μπουζουξήδων με τον σκοταδισμό. φίνα πράμματα και πολή αηδία.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει