Ο Στέφανο Σαρτίνι ήρθε στην Ελλάδα το 1992 για να αναλάβει σκηνοθέτης σε γνωστή παραγωγή. Η αγάπη του για την πατρίδα μας και το εργασιακό περιβάλλον τον κράτησαν εδώ. Μέχρι τότε εργαζόταν στην Ιταλία και είχε αρκετή εμπειρία στο συγκεκριμένο κομμάτι.

Τα χρόνια που ακολούθησαν για εκείνον, ήταν εξαιρετικά. Οι δουλειές του πήγαιναν αρκετά καλά και δεν είχε κανένα παράπονο.

Μέχρι που αποφάσισε να φύγει, αν κι εκείνος δεν αισθάνεται έτσι. Όπως λένε στο newsbeast.gr άνθρωποι που τον ξέρουν, ο Στέφανο Σαρτίνι αγαπά πολύ την Ελλάδα. Τον περισσότερο καιρό του πλέον όμως, τον περνά στην Ιταλία, αφού εκεί είναι η βάση του, ενώ ταξιδεύει κατά καιρούς. Δημιουργεί βραδινές εκπομπές, βιντεοκλίπ και ταινίες ενώ την προηγούμενη βδομάδα βρέθηκε στην πατρίδα μας. Του λείπει η Αθήνα και πολλές φορές την επισκέπτεται κρυφά για να συναντηθεί με διάφορους φίλους του.

Οι εποχές που ζούσε εδώ, ήταν οι καλύτερες. Τότε, για την τηλεόραση ήταν η χρυσή περίοδος. Οι περισσότεροι δούλευαν με ενθουσιασμό και έκαναν προσπάθειες για το καλύτερο.

Όπως λέει πάντως, «όταν κάτι πουλάει πολύ, κοστίζει και περισσότερο». Πλέον, ξέρει τη δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στην ελληνική τηλεόραση αλλά και στην Ιταλία υπάρχει πρόβλημα αφού οι παραγωγές είναι λιγότερες και τα κοστολόγια μειωμένα. Ο Στέφανο Σαρτίνι βέβαια, παρά το γεγονός ότι έχει σκηνοθετήσει τις καλύτερες ελληνικές παραγωγές, δε θέλησε ποτέ να παρουσιάσει τη δική του εκπομπή.

Δείτε εδώ όλα τα πρόσωπα της στήλης «Πού βρίσκεται σήμερα;».