Το δήμαρχο Πειραιά Παναγιώτη Φασούλα επισκέφθηκε σήμερα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, στο νέο Δημαρχιακό Μέγαρο της πόλης, συνοδευόμενος από το βουλευτή και υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής, Άδωνη Γεωργιάδη και το βουλευτή Πειραιά  Γιώργο Ανατολάκη.

Μετά την συνάντηση έγιναν οι εξής δηλώσεις:

Γιώργος Καρατζαφέρης, πρόεδρος του ΛΑΟΣ:
«Ο Παναγιώτης Φασούλας μια ζωή πρωταθλητής, τελείωσε με πρωταθλητισμό και αυτό το κομμάτι της δημόσιας δράσης του στο Δήμο. Καθ’ όλη τη διάρκεια της τετραετίας, αν και προερχόμεθα από εντελώς διαφορετικούς ιδεολογικούς χώρους, είχαμε μια στενή συνεργασία και οσάκις μου ζήτησε την παρέμβασή μου στην κεντρική εξουσία για να βρεθούν κεφάλαια για το Δήμο, ανταποκριθήκαμε. Σήμερα, επισκεπτόμενος τον Πειραιά αισθάνθηκα την θεσμική ανάγκη, να έρθω να χαιρετίσω το Δήμαρχο, να τον ευχαριστήσω για την συνεργασία που είχαμε όλο αυτόν τον καιρό και να του πω ότι μπορεί τώρα κάποιοι να θέλησαν να τον βγάλουν με πέντε φάουλ εκτός αγώνα, αλλά είναι σίγουρο ότι στον επόμενο και σύντομο αγώνα, θα βάλει τα γνωστά τρίποντα που έβαζε η αράχνη».

Παναγιώτης Φασούλας, δήμαρχος Πειραιά:
«Είχαμε την τιμή σήμερα στο Δήμο Πειραιά, μετά από τέσσερα χρόνια δημοτικής αρχής, να υποδεχτούμε επιτέλους έναν αρχηγό κόμματος. Έναν αρχηγό κόμματος ο οποίος, πράγματι, όπως είπε και ο ίδιος στο παρελθόν «έβαλε πλάτη» για ζητήματα που αφορούσαν τα προβλήματα που βρήκαμε και δεν δημιουργήσαμε στο Δήμο Πειραιά. Να ευχαριστήσω τον κ. Καρατζαφέρη και τον Άδωνη Γεωργιάδη για τον σεβασμό τους στους Πειραιώτες, επισκεπτόμενοι το Δημαρχείο της πόλης μας. Να τους ευχηθώ καλή δύναμη στη συνέχεια και είμαι βέβαιος ότι ο αγώνας ο καλός και τίμιος πάντα θα αμείβεται και θέλω να πιστεύω ότι η πορεία αυτή, αυτό ακριβώς θα επαληθεύσει».