Τη Δευτέρα 18 Μαΐου το AVENUE υποδέχτηκε και πάλι τους μικρούς και μεγάλους φίλους του. Με την άρση του lockdown, το γνωστό Εμπορικό Κέντρο στο Μαρούσι λειτούργησε ξανά έχοντας πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των επισκεπτών.

Κατά τη διάρκεια της καραντίνας το μεγαλύτερο μέρος των εγκαταστάσεων του Εμπορικού Κέντρου παρέμεινε κλειστό  λόγω των περιοριστικών μέτρων που είχαν τεθεί από την κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της πανδημίας του covid-19.

Οι άνθρωποι του AVENUE, ωστόσο, παρέμειναν σε ετοιμότητα και διασφάλισαν κατά τους περασμένους μήνες τη συνεχή  λειτουργία της Υπεραγοράς ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, καθώς και του Φαρμακείου. Έτσι, με την ειδοποίηση για τα άνοιγμα των εμπορικών δύο εβδομάδες νωρίτερα, όλοι οι χώροι είχαν απολυμανθεί και εξοπλιστεί καταλλήλως με στόχο την ασφάλεια των επισκεπτών και των εργαζομένων.

Ήδη από την πρώτη μέρα επαναλειτουργίας του AVENUE οι καταναλωτές ανταποκρίθηκαν θετικά στα μέτρα που έχει πάρει το Εμπορικό Κέντρο, ενώ και οι ίδιοι με αίσθημα ευθύνης τήρησαν τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας.

Το καταναλωτικό κοινό έχει δείξει έμπρακτα την εμπιστοσύνη του στο AVENUE, όπως και την προτίμησή του για την ευκολία που παρέχει. Ο επισκέπτης μπορεί άνετα και  γρήγορα να εξυπηρετήσει όλες του τις ανάγκες, σαν να βρίσκεται σε μια φιλική «γειτονιά».

Υπεραγορά τροφίμων, είδη σπιτιού, είδη ρουχισμού, καλλυντικά, κομμωτήριο, ταχυδρομείο, φαρμακείο, καθαριστήριο, πλυντήριο αυτοκινήτων, επιδιορθώσεις υποδημάτων είναι όλα εδώ, μέσα σε μια βόλτα. Και με το άνοιγμα των καταστημάτων εστίασης λίγες ημέρες πριν, ο κόσμος ξαναβρήκε τις αγαπημένες του συνήθειες και σταδιακά επανέρχεται στην κανονικότητα.

«Ο κόσμος από πάντα μας έλεγε ότι αισθάνεται ασφαλής στο AVENUE. Ειδικά οι οικογένειες με μικρά παιδιά, με μωρά σε καροτσάκι, οι έγκυες που είναι ακόμη περισσότερο ευαισθητοποιημένες στο θέμα της ασφάλειας, αισθάνονται ευχάριστα λόγω της ευρυχωρίας του, του βολικού μεγέθους του και του φρέσκου αέρα που κυκλοφορεί, χάρη στη δομή του που αναπνέει. Από τις εννέα το πρωί ο κόσμος μας ήταν εκεί και περίμενε να ξανά επισκεφθεί τα αγαπημένα του καταστήματα» Αυτό ήταν το γενικό αίσθημα που εξέλαβε και η διοίκηση του AVENUE.

 

Όποιος επισκεφθεί το AVENUE θα διαπιστώσει γρήγορα όλες τις αλλαγές που έχουν εφαρμοστεί για την ασφάλεια επισκεπτών και εργαζομένων. Ελέγχεται συνεχώς ο αριθμός προσέλευσης είτε από το parking είτε από τους υπόλοιπους δρόμους  με απολυμασμένες και αριθμημένες κάρτες που δίνονται στους επισκέπτες κατά την είσοδό τους.

Έχουν τοποθετηθεί παντού συσκευές απολύμανσης χεριών και αυτοκόλλητα εδάφους έξω από κάθε κατάστημα, για να τηρείται η ασφαλής απόσταση μεταξύ των πελατών που περιμένουν. Συνεχείς ηχητικές ανακοινώσεις υπενθυμίζουν στο κοινό την τήρηση των μέτρων, ενώ αναλυτικές οδηγίες υπάρχουν σε όλες τις γωνιές του Εμπορικού Κέντρου. Ισχυρή είναι, επίσης, η σύσταση για χρήση μάσκας, για  αποφυγή χρήσης των ανελκυστήρων και  για αποφυγή συγχρωτισμού στους  χώρους υγιεινής (WC).

Το AVENUE είναι πλέον ανοιχτό από τις 10.00, ενώ η Υπεραγορά ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ συνεχίζει στο κανονικό της ωράριο καθημερινά 08:00-21:00 και Σάββατο 08:00-20:00. Με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας άνοιξαν και οι χώροι εστίασης, με εξαίρεση τον Παιδότοπο Volta Fun Town για τον οποίο αναμένεται σχετική ανακοίνωση.

Το AVENUE άνοιξε τις πόρτες του, έτοιμο να χαρίσει και πάλι την πιο ωραία ώρα της ημέρας, με υπευθυνότητα και ασφάλεια

Κλείνοντας με αισιοδοξία η κα. Καλαϊτζή, Marketing & Communication Directorτου AVENUE δήλωσε: «Ελπίζουμε αυτή η χρονιά από εδώ και πέρα να πάει καλύτερα και να μην έχουμε καμία άλλη έκπληξη».