«Η ασφάλεια των καταναλωτών μας, αποτελεί πρωταρχική και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα για την εταιρεία, ενώ ήδη υλοποιούμε τη διαδικασία προληπτικής απομάκρυνσης πλαστικών συσκευασιών PET 500 ml των προϊόντων Coca-Cola light και Nestea (όλων των γεύσεων) σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη», αναφέρει, μεταξύ άλλων, η Coca-Cola, σε συνέχεια προηγούμενης ανακοίνωσής της, σχετικά με πιθανή δολιοφθορά κατά συγκεκριμένων προϊόντων της και της σημερινής ανακοίνωσης του ΕΦΕΤ.

Η Coca-Cola επισημαίνει στην ανακοίνωσή της τα εξής:

«Από την πρώτη στιγμή, συνεργαζόμαστε με τις αρμόδιες αρχές, οι οποίες ερευνούν εξονυχιστικά την υπόθεση για τη διαλεύκανσή της. Η προληπτική απομάκρυνση πραγματοποιείται, σε συνέχεια προειδοποίησης που εστάλη σε ενημερωτικό site και εφημερίδα και που αφορούσε σε μικρή ποσότητα μεμονωμένων πλαστικών μπουκαλιών PET 500 ml των προϊόντων Coca-Cola light και Nestea (όλων των γεύσεων) σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Τα προϊόντα Coca – Cola light και Nestea συνεχίζουν να διατίθενται κανονικά σε όλες τις άλλες συσκευασίες. Η προληπτική απομάκρυνση αφορά στις συσκευασίες πλαστικών μπουκαλιών 500 ml των προϊόντων Coca-Cola light και Nestea (όλων των γεύσεων) στους νομούς Αττικής και Θεσσαλονίκης.

Η Coca-Cola θα συνεχίσει να διατηρεί ανοιχτή επικοινωνία με τους καταναλωτές στο νούμερο 80011-55800, χωρίς χρέωση, ενώ, ταυτόχρονα, παραμένουμε στη διάθεση των αρχών για άμεση συνεργασία σε ό,τι αφορά στη διαχείριση της υπόθεσης».