Αρνητικό το τεστ του παιδιού της 40χρονης ασθενούς με κορονοϊό στην Αθήνα

Η γυναίκα που είχε ταξιδέψει πρόσφατα στις πληγείσες περιοχές της βόρειας Ιταλίας


ΕΛΛΑΔΑ
18:55
28/02/2020
Αρνητικό το τεστ του παιδιού της 40χρονης ασθενούς με κορονοϊό στην Αθήνα
2
loading

Αρνητικό είναι το τεστ για κορονοϊό στο οποίο υποβλήθηκε το τρίτο παιδί της 40χρονης ασθενή με Covid- 19 που νοσηλεύεται στην Αθήνα.

Πρόκειται για το τρίτο από τα συνολικά τέσσερα κρούσματα του κορονοϊού στην Ελλάδα. Η γυναίκα που είχε ταξιδέψει πρόσφατα στις πληγείσες περιοχές της βόρειας Ιταλίας απευθύνθηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο όπου οι γιατροί έκριναν ότι έπρεπε να δώσει δείγμα προκειμένου να εξεταστεί για τον κορονοϊό.

Όταν τα αποτελέσματα βγήκαν θετικά οι θεράποντες ιατροί της ενημερώθηκαν για το πρωτόκολλο που έπρεπε να ακολουθήσουν και η γυναίκα που είναι καλά στην υγεία της, θα νοσηλεύεται στο εξής στο Αττικόν νοσοκομείο σε ειδικά διαμορφωμένο θάλαμο, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ήδη, αναζητούνται όλοι όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί της και αυτό αφορά όσους συνταξίδεψαν με αυτήν αλλά και όσους συνάντησε από τη στιγμή που βρέθηκε στην Αθήνα.

*Η φωτογραφία είναι αρχείου

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Πάλι

    Καλά

  2. avatar Reading_

    Μια λέξη αξίζει όχι χίλιες εικόνες. Ακούει κανείς 40χρονη και βλέπει μπροστά του το ταξίδι στη Ιταλία, την πορεία στα νοσοκομεία, την εκδρομή στο Λονδίνο, παιδιά να τηλεφωνούν στους γονείς, τα σχολεία στην Ελλάδα, την Πειραιώς... Τις έχει κάνει σκόνη όλες τις άλλες 40χρονες στην Ελλάδα, μέχρι και στο Google search βγαίνει πρώτη..

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει