Άμεση ήταν η ανταπόκριση των πολιτών της Λέσβου στην έκκληση της αντιδημάρχου Κοινωνικής Προστασίας, Αναστασίας Αντωνέλλη, για τη συλλογή ρούχων, προκειμένου να βοηθηθούν οι πρόσφυγες που φιλοξενούνται στο Κέντρο Μεταναστών της Μόριας.

Σήμερα το πρωί η κ. Αντωνέλλη παρέδωσε στον υπεύθυνο Παροχής Ασύλου του Κέντρου, τις πρώτες ποσότητες ρούχων που συγκεντρώθηκαν.

«Για ακόμη μια φορά, οι συνδημότες μας άμεσα κινητοποιήθηκαν, προκειμένου όλοι μαζί να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, αποδεικνύοντας πως εμείς οι Λέσβιοι, ακόμα και μέσα στην φτώχεια μας δεν χάνουμε την ανθρωπιά μας!

Η προσπάθειά μας συνεχίζεται, μιας και οι ανάγκες ένδυσης και υπόδησης είναι μεγάλες για αυτούς τους κατατρεγμένους από την φτώχεια και τον πόλεμο συνανθρώπους μας. Όσοι λοιπόν θέλουν, μπορούν να παραδίδουν ρούχα, παπούτσια, κουβέρτες και παπλώματα στα ΚΑΠΗ μας, στην οδό Αλκαίου στη Μυτιλήνη.

Εμείς ως δημοτική αρχή, είμαστε υπερήφανοι για τους συνδημότες μας, οι οποίοι συνδράμουν με την πράξη τους, στην θέλησή μας να είμαστε αρωγοί σε όλους τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται από την φτώχεια και την προσφυγιά εν προκειμένω, ανεξαρτήτως προέλευσης και θρησκεύματος, όπως άλλωστε ορίζει η παράδοση και η θρησκεία μας» είπε η κ. Αντωνέλλη.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.