Πρόεδρος Αστυνομικών βορειοανατολικής Αττικής για Τζόκερ: Εμείς τηρούμε τους κανόνες

«Δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάποιον νόμο που δεν μας αρέσει», πρόσθεσε μεταξύ άλλων


ΕΛΛΑΔΑ
16:44
21/10/2019
Πρόεδρος Αστυνομικών βορειοανατολικής Αττικής για Τζόκερ: Εμείς τηρούμε τους κανόνες
1
loading

Ο Πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων βορειοαντολικής Αττικής, Κωνσταντίνος Τσουμάνης, αναφέρθηκε στην παρέμβαση της αστυνομίας στις κινηματογραφικές αίθουσες του Mall για την ταινία Τζόκερ.

Ο κ. Τσουμάνης φιλοξενήθηκε στον «αέρα» του Real Fm 97,8 και στην εκπομπή «τεντιμπόηδες», λέγοντας αρχικά: «Ήταν ένα συμβάν το οποίο καταγγέλθηκε στην Άμεση Δράση και επιλήφθηκε το Α.Τ Αμαρουσίου. Η κυρία που εργάζεται στο υπουργείο Πολιτισμού, ενημέρωσε το πλήρωμα που πήγε εκεί για μία διάταξη του υπουργείου Πολιτισμού η οποία υπάρχει για τη συγκεκριμένη ταινία. Επικαλέστηκε αυτή τη διάταξη συν το νόμο του 39 και οι αστυνομικοί έκαναν τη δουλειά τους».

Στη συνέχεια ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων συμπλήρωσε μεταξύ άλλων: «Όταν οι αστυνομικοί πηγαίνουν σε συμβάν, ζητούν την ταυτότητα. Οι γονείς με τα ανήλικα οδηγήθηκαν στο τμήμα μαζί με την καταγγέλλουσα. Από την πρώτη στιγμή ήταν ο δικηγόρος του κινηματογράφου. Ενημερώθηκαν οι γονείς από τη συγκεκριμένη υπάλληλο του υπουργείου ότι υπάρχει αυτή η διάταξη ότι απαγορεύει στα ανήλικα να δουν αυτήν την ταινία. Δεν δημιουργήθηκε κανένα θέμα με τους γονείς. Η επιβολή της νομοθεσίας σε ένα οργανωμένο κράτος δεν γίνεται με αυταρχισμό.

Εμείς τηρούμε τους κανόνες, αν δεν μας αρέσει κάποιος νόμος δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι... Οι συνάδελφοί μου δεν είχαν κανένα θέμα να ελέγξουν τις ταυτότητες κατά την έξοδο. Από εκεί και πέρα, η εντολή δόθηκε από τον υπεύθυνο του κινηματογράφου, θα ανοίξουν τα φώτα και θα μπείτε μέσα να ελέγξετε».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Μα τι κόπτεστε !

    Σπίτια τους οργιάζουν με παιγνίδια τρόμου , φρίκης και βίας ! Τα μυαλά τους είναι ήδη διαταραγμένα ! Μόλις μεγαλώσουν θ’ αρχίσουν και τα ναρκωτικά και τέλος ! Αν η οικογένεια έχει αποτύχει , δεν θα πετύχει το κράτος !

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει