Φαγητό και νερό προσέφεραν οι πρόσκοποι στους πυροσβέστες στην Εύβοια

Φρόντισαν αδέσποτα σκυλιά καθώς και ζώα του δάσους


ΕΛΛΑΔΑ
16:28
17/08/2019
Φαγητό και νερό προσέφεραν οι πρόσκοποι στους πυροσβέστες στην Εύβοια
2
loading

Κοντά στους πυροσβέστες, παρέχοντας φαγητό και νερό, βρέθηκαν οι πρόσκοποι, μόλις τέθηκε υπό έλεγχο η φωτιά στην Εύβοια, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων. Επίσης, μέσω του προγράμματος «Προσκοπική Ομάδα Διάσωσης Άγριας Ζωής», πρόσκοποι φρόντισαν αδέσποτα σκυλιά καθώς και ζώα του δάσους, σε συνεργασία με περιβαλλοντικούς φορείς.

Σύμφωνα με το ΣΕΠ, η «Προσκοπική Ομάδα Διάσωσης Άγριας Ζωής» εκφράζει τη στρατηγική επιλογή και προσπάθεια της Προσκοπική Κίνησης για διεύρυνση των κοινωνικών παρεμβάσεων και συμμετοχικότητάς της, σε θέματα που αφορούν την προστασία της πανίδας.

Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, «Προσκοπική Ομάδα Διάσωσης Άγριας Ζωής» έχει στόχο την περισυλλογή των τραυματισμένων θηλαστικών, πουλιών, ερπετών, θαλασσίων οργανισμών κλπ. στη χώρα μας, αποτελώντας έναν σημαντικό συντελεστή στην προστασία της Άγριας Ζωής και συνεπίκουρο των Περιβαλλοντικών Οργανώσεων και των Κέντρων Διάσωσης και Περίθαλψης.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Mplaky

    ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΚΥΡΙΑ ΜΑΣ ΕΔΕΙΧΝΕ ΚΑΜΕΝΟ ΣΚΥΛΟ ΓΙΑ ΘΕΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΡΑΓΕ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΝΑ ΑΠΟΖΗΤΑ ΚΑΤΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΞΥΨΩΣΗ ΠΟΣΟΣΤΩΝ

  2. avatar Α.Κ.Γρηγορόπουλος

    Μπράβο στα παιδιά.
    Έσο Έτοιμος για Πάντα και στο Νόμο σου Πιστός

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει