Την πολιτική ηγεσία του τουρισμού συνάντησαν οι τουριστικοί πράκτορες

Η Ομοσπονδία παρουσίασε το χαρτοφυλάκιό της για τον τουρισμό


ΕΛΛΑΔΑ
23:29
07/08/2019
Την πολιτική ηγεσία του τουρισμού συνάντησαν οι τουριστικοί πράκτορες
loading

Ενημερωτική συνάντηση με τον υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη, τον υφυπουργό Τουρισμού Μάνο Κόνσολα και τον γενικό γραμματέα Τουρισμού Κωνσταντίνο Λούλη, είχε η διοικούσα επιτροπή της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού, FedHATTA, αποτελούμενη από τους κ.κ. Λύσανδρο Τσιλίδη, Στάθη Σκρέτα και Νίκο Κελαϊδίτη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι δύο πλευρές είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για την πορεία του ελληνικού τουρισμού καθώς και για ζητήματα που αφορούν τον κλάδο των τουριστικών γραφείων.

Η Ομοσπονδία παρουσίασε το χαρτοφυλάκιό της για τον τουρισμό, που περιλαμβάνει μεγάλος εύρος δραστηριοτήτων και θεματολογίας καθώς και διεθνείς πρωτοβουλίες για την ποιοτική αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος και την αύξηση των τουριστικών ροών στη χώρα.

Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση του fedHATTA η συζήτηση επικεντρώθηκε στην ανάγκη να τονωθεί η παρουσία των ελληνικών τουριστικών γραφείων στις διεθνείς αγορές και να αναβαθμιστούν περαιτέρω τα προγράμματα και οι υπηρεσίες ώστε να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των σύγχρονων ταξιδιωτών, Ελλήνων και ξένων.

Ταυτόχρονα επισημάνθηκε η ανάγκη απομάκρυνσης από αναχρονιστικές τακτικές και πεποιθήσεις που υποτιμούν και κρατούν χαμηλά το brand name της Ελλάδας ως τουριστικού προορισμού, πάντα σύμφωνα με τους τουριστικούς πράκτορες.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει