Το εμπορικό κέντρο RIVER WEST, Λεωφόρος Κηφισού 96-98, στο Αιγάλεω (δίπλα στην ΙΚΕΑ), από τις 15 Ιανουαρίου έως τις 28 Φεβρουαρίου 2013, δουλεύει για λογαριασμό των επισκεπτών του αφού δίνει την ευκαιρία σε όλους να κάνουν έξυπνες αγορές μέσα από μία γκάμα καταστημάτων για τη γυναικά, τον άνδρα και τα παιδιά.

 Όλοι οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν τις αγορές τους από τη χειμερινή συλλογή, με εκπτώσεις έως και 70%.

Κατά τη διάρκεια των χειμερινών εκπτώσεων, το μόνο που δε θα βρείτε στο RIVER WEST είναι εκπτώσεις στα συναισθήματα. Η υποστήριξη των φίλων του εμπορικού κέντρου θα συμβάλλει στην προσπάθεια του RIVER WEST να ενισχύσει οικονομικά τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος.

Από τις 25 Ιανουαρίου έως τις 23 Φεβρουαρίου 2013, η συμμετοχή του κοινού στην ενέργεια αυτή θα είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς για κάθε επισκέπτη που θα πραγματοποιήσει αγορές άνω των 30 ευρώ και το δηλώσει, το RIVER WEST θα προσφέρει στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος, 1 ευρώ.

Μικροί και μεγάλοι φίλοι, λοιπόν, προσκαλούνται να επισκεφθούν το εμπορικό κέντρο RIVER WEST την περίοδο αυτή και να κάνουν τις αγορές τους πολύ πιο οικονομικά, δίνοντας στο ειδικά διαμορφωμένο σπίτι των Παιδικών Χωριών SOS… ΧΡΩΜΑ. Κάθε επισκέπτης που θα κάνει αγορές άνω των 30 ευρώ, θα δηλώνει τη συμμετοχή του στην προσπάθεια αγάπης του RIVER WEST, γράφοντας το όνομα του πάνω στον τοίχο του σπιτιού.

Το RIVER WEST αποχαιρετά το χειμώνα με τον πιο γλυκό τρόπο, προσφέροντας τις καλύτερες εκπτώσεις και πολύ αγάπη σε αυτούς που το έχουν ανάγκη.