Γραφεία ευρέσεως εργασίας από τη Χρυσή Αυγή με τα αρχικά… ΟΑΕΔ

Δουλειά μόνο για Έλληνες, είναι η βασική προϋπόθεση


ΕΛΛΑΔΑ
14:55
28/09/2012
Γραφεία ευρέσεως εργασίας από τη Χρυσή Αυγή με τα αρχικά... ΟΑΕΔ
249
loading

Μετά τα τρόφιμα και το αίμα μόνο για Έλληνες, η Χρυσή Αυγή γραφεία ευρέσεως εργασίας.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν, αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι θα λειτουργεί Όμιλος Ανεύρεσης Εργασίας Δοκιμαζόμενων Ελλήνων, τα αρχικά του οποίου είναι ίδια με τον κανονικό ΟΑΕΔ.

Η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής

«Ο Όμιλος Ανεύρεσης Εργασίας Δοκιμαζόμενων Ελλήνων είναι μία προσπάθεια ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ με σκοπό την αλληλεγγύη και την υποστήριξη των ανέργων συμπατριωτών μας. Όποιος άνεργος Έλληνας πολίτης το επιθυμεί, μπορεί να επικοινωνεί με τα κατά τόπους γραφεία του Λαϊκού Συνδέσμου και να εγγράφεται στους σχετικούς καταλόγους ανεύρεσης εργασίας, αναφέροντάς μας μόνο το ονοματεπώνυμο, την ειδικότητά του και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Ομοίως όσοι εργοδότες επιθυμούν να προσλάβουν Έλληνες στις επιχειρήσεις τους μπορούν να έρθουν σε επαφή με τις Τοπικές Οργανώσεις της Χρυσής Αυγής.

Η εν λόγω προσπάθεια έχει ξεκάθαρα κοινωφελή σκοπό και ο χαρακτήρας της είναι ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΣ. Την ίδια ώρα που οι μεγαλοεργολάβοι, το ιδιωτικό και κρατικό κεφάλαιο προσφέρουν σχεδόν αποκλειστικά εργασία σε λαθρομετανάστες, η Χρυσή Αυγή στέκεται στο πλευρό του δοκιμαζόμενου Έλληνα».

Το θέμα έφτασε στην Βουλή με τον υφυπουργό Εργασίας Νίκο Παναγιωτόπουλο να δηλώνει: «Αν το γραφείο που ίδρυσε η Χρυσή Αυγή και μεσολαβεί να βρουν δουλειά Έλληνες, δεν τηρήσει τις νόμιμες διαδικασίες -όπως είναι η αναγγελία ίδρυσής του- θα κλείσει».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

249
σχόλια
 1. avatar sakis

  Ατομικές και ομαδικές εκτελέσεις ανθρώπων που θεωρούνταν πολιτικοί αντίπαλοι, χωρίς ή με αυθαίρετες δίκες, αιματηρές καταστολές διαδηλώσεων και απεργιών, θανάτωση ομήρων και αιχμαλώτων πολέμου στη Ρωσία το 1918-1922. Θάνατος από πείνα περίπου 5 εκατομμυρίων ατόμων ως αποτέλεσμα επιτάξεων, ιδιαίτερα στην Ουκρανία το 1921-1923. Ο λιμός χρησιμοποιήθηκε ως πολιτικό όπλο από αρκετά κομμουνιστικά καθεστώτα και όχι μόνο στη Σοβιετική Ένωση.
  3. Εξόντωση 300.000-500.000 Κοζάκων μεταξύ 1919 και1920
  ι 4. Δεκάδες χιλιάδες χάθηκαν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης. Εδώ ξανά, έλλειψη πρόσβασης σε αρχεία κάνει την έρευνα αδύνατη
  5. 690.000 άτομα καταδικάστηκαν αυθαίρετα σε θάνατο και εκτελέστηκαν ως αποτέλεσμα του «διωγμού» στο κομμουνιστικό κόμμα το 1937-1938. Χιλιάδες άλλων εκτοπίστηκαν ή τοποθετήθηκαν σε στρατόπεδα. Συνολικά μεταξύ 1ης Οκτώβρη 1936 και 1ης Νοέμβρη 1938 περίπου 1.565.000 συνελήφθηκαν και από αυτούς 668.305 εκτελέστηκαν. Σύμφωνα με πολλούς μελετητές αυτά τα νούμερα είναι υποτιμημένα και θα πρέπει να επαληθευτούν όταν όλα τα αρχεία γίνουν προσβάσιμα
  6. Εκατομμύρια εκτοπίστηκαν το 1930-1932Τα πιο βίαια εγκλήματα των κομμουνιστικών καθεστώτων όπως οι μαζικές δολοφονίες και γενοκτονία, βασανισμός, δουλική εργασία, και άλλες μορφές μαζικού φυσικού τρόμου συνεχίστηκαν στη Σοβιετική Ένωση και σε μικρότερη έκταση σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες έως το θάνατο του Στάλιν
  Το 1940 ο αριθμός των κρατουμένων έφτανε τα 2.350.000 σε 53 συμπλέγματα στρατοπέδων συγκέντρωσης, 425 ειδικές αποικίες, 50 αποικίες ανηλίκων και 90 σπίτια νεογέννητων.
  Συνολικά υπολογίζονται οι βίαιοι θάνατοι των κομμουνιστικών καθεστώτων ανά την υφήλιο στα εκατό εκατομμύρια νεκρούς τους τριπλάσιους από τον ναζισμό και παρ

  1. avatar Γιάννης

   Οι αρνητικές προφανώς είναι από άτομα που πιστεύουν πως όταν η αλήθεια και η πραγματικότητα δεν συμφωνεί μαζί μας τόσο το χειρότερο για την αλήθεια και την πραγματικότητα.

 2. avatar ΜΑΥΡΟΣ ΟΥΣΣΑΡΟΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ

  ΜΌΛΙΣ ΆΚΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΆ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΊ,ΒΓΆΛΑΝΕ ΣΠΥΡΆΚΙΑ...
  ΚΑΙ Η ΤΣΈΠΗ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΆ ΤΟΥΣ ΤΙ ΘΑ ΚΆΝΕΙ??ΓΕΜΆΤΗ ΘΑ ΜΕΊΝΕΙ???

 3. avatar Defender

  Βʹ/Βʹ Sakis τα προβλήματα που περιγραφείς τα ξέρουμε όλοι αλλά το κόμμα σας τόσους μήνες ασχολείται με τους μετανάστες και δεν έχει προτείνει τίποτα ουσιαστικό και ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟ για οικονομική πολιτική. Τα προβλήματα της Ελλάδας δεν θα λυθούν με το να απλωθεί το σκοτάδι του φασισμού και του εμφυλίου στην χώρα. Τα προβλήματα θα λυθούν από νέους δημοκρατικούς ανθρώπους που έχουν όρεξη για δουλειά και είναι αδιάφθοροι και όχι από ακροδεξιούς η ακροαριστερούς. Αυτοί μόνο αίμα και σπαραγμό έχουν φέρει όπου πήγαν να το παίξουν σωτήρες. Συμφωνώ μαζί σας ότι φασίστας ήταν και ο Στάλιν. Όμως και ο εθνικισμός στον οποίο πιστεύετε είναι επικίνδυνος και έχει βάψει τα χέρια του με αθώο αίμα. Όπως είπε ο αρθρογράφος Σύδνεϋ Χάρρις: «Εθνικισμός σημαίνει να ‘συμφωνείς’ μ’ ένα Χίτλερ ή ένα Στάλιν ή κάποιον άλλο τύραννο που κυματίζει τη σημαία, που εκστομίζει μεγαλόστομη αφιέρωση για την Πατρίδα, και ταυτόχρονα ποδοπατάει τα δικαιώματα του λαού.». Ο Αργεντινός συγγραφέας Γκόργκε Λουίς Μπόργκες ανέφερε ότι ο εθνικισμός «είναι το χειρότερο απ’ όλα τα κακά. Διαιρεί τους ανθρώπους, καταστρέφει τις καλές ιδιότητες της ανθρώπινης φύσης, οδηγεί στην άνιση κατανομή του πλούτου». Και για όσους νομίζετε ότι οι Χριστιανοί μπορούν να είναι και εθνικιστές να σας πω ότι η θέση του Ιησού Χριστού σε σχέση με τον Εθνικισμό φανερώνεται ξεκάθαρα στα εδάφια Ιωάννης 18:33, 36 όπου απαντώντας στο ερώτημα του Πιλάτου: «Εσύ είσαι ο βασιλιάς των Ιουδαίων;» Ο Ιησούς δήλωσε: «Το δικό μου το βασίλειο δεν ανήκει σ’ αυτόν τον κόσμο».

 4. avatar Defender

  1 /2 @ Sakis και λοιποί υπερασπιστές του φασισμού: Το πρόβλημα με τους ΧΑ είναι η βαθύτερη ιδεολογία τους που είναι ο εθνικοσοσιαλισμός δηλαδή ο ναζισμός (αλήθεια γιατί ακόμα δεν έχουν κάνει κάποια επίσημη ανακοίνωση που να αποκηρύσσουν τον Χίτλερ και τον ναζισμό ενώ στα περιοδικά τους είχαν σβάστικες και αφιερώματα ύμνους στους Ναζί και στον Χίτλερ;;- ως σκεπτόμενα άτομα. δεν σας βάζει σε σκέψεις αυτό;). Συνεχώς προσπαθείτε να δικαιολογήσετε και να ωραιοποιήσετε το θηρίο του ναζισμού αλλά η ιστορία έχει αποδείξει τι καταστροφή φέρνει ο ακραίος εθνικισμός και ο ναζισμός που πρεσβεύει η XA και εάν θέλετε μπορώ να επεκταθώ. Επίσης εάν κάποιοι είστε Ορθόδοξοι Χριστιανοι μάθετε ότι η Μεγάλη Σύνοδος της Κωνσταντινουπόλεως του 1872 έχει καταδικάζει τον εθνικισμό ως αίρεση. Βλέπετε οι ιδέες του εθνικισμού δεν συνάδουν με τις διδασκαλίες του Χριστού για αυτοθυσιαστική αγάπη, να αγαπάς και να προσεύχεσαι για τους εχθρούς σου, να μην είσαι προσωπολήπτης, να γυρνάς και το άλλο μάγουλο, με την παραβολή του καλού Σαμαρείτη κ.α. Διαλέξτε λοιπόν. Εθνικιστές η Χριστιανοί? Το να θέλετε να μας πείσετε ότι εάν βγει η ΧΑ στην εξουσία σκοπεύει να σεβαστεί π.χ. τις δεκάδες χιλιάδες ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ οικογένειες που έχουν άλλες Θρησκείες (Πεντηκοστιανοι, Ευαγγελικοί, Ιεχωβάδες, Προτεστάντες, Καθολικοί, Εκκλησία του Χριστού κ.α.) ,τους ομοφυλοφίλους, αντιφρονούντες, φυλετικές μειονότητες, αντιρρησίες συνείδησης κλπ. είναι τελείως έξω από την λογική. Είναι σαν να προσπαθείτε να μας πείσετε ότι ένας παιδεραστής δεν είναι επικίνδυνος για τα παιδιά. λυπάμαι δεν μπορώ να συμβαδίσω με τέτοια λογικευση.

 5. avatar mitsos78

  Αν ορισμένοι θέλουν να χαρίσουν το δικαίωμα της ψήφου επειδή είναι ανίκανοι να διαχειριστούν την ελευθερία τους ας το κάνουν.Το οτι έδωσαν τη ζωή τους πρόγονοί μας για να έχουμε αυτό το δικαίωμα είναι κάτι που προφανώς δεν τους απασχολεί.Το οτι συνεργάστηκαν ομοιδεάτες τους με τα γερμανικά στρατεύματα το 40 δεν τους απασχολεί.Το λιγότερο που μπορείτε να πάθετε είναι να σας κάτσει η καραμέλα περι σταλινισμού(κάτι που έγινε εκτός της ελληνικής κοινωνίας) στο λαιμό.Το χειρότερο σας το φυλάει ο αρχηγός σας ως κιντερ έκπληξη γιατί φαίνεται πιο εύκολα μαθαίνει ελέφαντας πατινάζ στον πάγο απ οτι ένας χρυσαυγίτης να σκέφτεται

 6. avatar sakis

  O κόσμος πεινάει,δουλειές δεν υπάρχουν,οι μισθοι και οι συντάξεις ολοένα και μειώνονται φτάνοντας σε επίπεδα...Πακιστάν,τα φάρμακα τα πληρώνουν από την τσέπη τους οι ασφαλισμένοι,τα μαγαζιά κλείνουν το ένα μετά το άλλο,ο κόσμος σταμάτησε να καταναλώνει και κλείνετε στο σπίτι του ,έχει γκετοποιηθεί η μισή Ελλάδα και η εγκληματικότητα είναι στα ύψη και εσείς φοβάστε την..χούντα που θα φέρει η χρυσή αυγή κυρήσοντας το 4ο ΡΑΙΧ κάνοντας ..επίθεση στην Ευρώπη και την Κίνα λες και ενδιαφέρει κανένα τι έγινε πριν 80 χρόνια ή λες αυτό που ζεί σήμερα έχει μεγαλύτερη διαφορά από χούντα απλώς δεν έχει ..τάνκς.Αλλά όμως γιατί δεν φοβάστε το ίδιο από τους υμνητές του φασίστα-δικτάτορα ΣΤΑΛΙΝ αν έλθουν ποτέ στην εξουσία ότι θα εκτελουν με συνοπτικές διαδικασίες Έλληνες,θα στέλνουν τους αντιφρονούντες στα ..Ελληνικά γκούλαγκ σπάζοντας πέτρες,στέλνοντας τους εξορίες και σφάζοντας εκατομμύρια αθώους πολίτες με το πρόσχημα του ''εχθρού του λαού'' όπως έκανε και ο ΠΑΤΕΡΟΥΛΗΣ ΑΑΑ.!!!Το ξέχασα αυτός έσφαζε ...''δημοκρατικά'' .Ευτυχώς εκτός από τις συνομωσίες του Λιακόπουλου έχουμε και αυτές των ψευτοαριστερών για να γελάμε.(Ευτυχώς που δεν μας είπατε ότι η χρυσή αυγή συνεργάζεται με τους Νεφελίμ και ελοχίμ από τον πλανήτη ΝΙΜΠΙΡΟΥ για να εξαφανίσουν την ΕΛΛΆΔΑ)

 7. avatar nikos xasapis

  τη δουλειά μόνο σε έλληνες ? αλέξη απεργία κινητοπιοήσεις γρήγορα αλέξη βοήθεια ήρθαν πραγματικοί πατριώτες στη βουλή .

 8. avatar nikos xasapis

  δεν του αρεσει η κίνηση του κυρίου παναγιωτοπούλου αυτός και εάν εινε πατριώτης.

 9. avatar sakis

  @mitsos 78 Το να βρίζεις μισό εκατομμύριο Έλληνες και με τις νέες δημοσκοπήσεις ένα εκατομμύριο συμπατριώτες σου ως φασίστες χωρίς να αναρωτηθείς τα αίτια που τους ώθησαν να ψηφίσουν χρυσή αυγή είναι επίσης φασιστικό.Η μήπως θες να μου πεις πως 2 εκατομμύρια που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ είναι ακροαριστεροί,εξτρεμιστές,οπαδοί της ένοπλης πάλης,των μολότωφ,των τσεκουριών,των σπασμένων βιτρινών και υποστηρίζουν τον ''δίκιαο''αγώνα της 17Ν,ή μήπως θέλουν να γίνει η Ελλάδα Καμπούλ και Ισλαμαμπάντ,να ανεξαρτητοποιηθεί η Θράκη όπως και η Μακεδονία και το Αιγαίο να δωθεί....στα ψάρια του;Όχι φυσικά ψήφισαν Συριζα εξαιτίας αποκλειστικά και μόνο του μνημονίου έχοντας την ...ελπίδα ότι θα έρθει ο ALEXIS και θα ...μοιράζει λεφτα προσλαμβάνωντας αβέρτα δημοσίους υπαλλήλους.Ούτε οι ψηφοφόροι του ΚΚΕ είναι σταλινοφασίστες υπέρ των γκούλαγκ,των συνοπτικών εκτελέσεων χωρίς δίκη,των εξοριών σε αντιφρονούντες και της καταναγκαστικής εργασίας στη Σιβηρία,ούτε υπέρ των λαθρομεταναστών και την μετατροπή της Ελλάδας σε Μπαγκλαντές.Ο καθένας έχει τους δικούς του και διάφορους λόγους που ψηφίζει ένα κόμμα.Ένα κόμμα μπορεί στα 10 που λέει οι ψηφοφόροι του να συμφωνούν στα τρία που όμως δεν μπορούν να το βρούν σε άλλα κόμματα για αυτό άσε τις γενικεύσεις καλύτερα

  1. avatar politis panagiotis

   Κ. Σάκη νομίζω πως έχεις υπέρμετρη σχέση με το παρελθών, και μια απέχθεια για το παρόν και το μέλλον. Σε κάθε κείμενό σου αναλώνεσαι σε διαπιστώσεις και όχι σε προτάσεις. Δεν παραλείπεις να τονίζεις την εγκληματικότητα, δηλαδή να προωθείς έμμεσα το φόβο. Ακόμα προσπαθείς να μας πείσεις ότι η χούντα των συνταγματαρχών ήταν καλύτερη από την από την χούντα του Στάλιν, και συμψηφίζεις εκμεταλλευμένος την σημερινή οικονομική κατάσταση την χούντα με την έστω ελλιπή δημοκρατία. Κύριε Σάκη σήμερα εμείς - ο λαός - αν το θέλουμε μπορούμε όλοι μαζί να κάνουμε καλύτερη την δημοκρατία, εσείς δεν την θέλετε καν, κι’ αυτή είναι η διαφορά μας. Η χα κρίνετε και θα κριθεί ποιο αυστηρά στο μέλλον από αυτά που λέει και από αυτά που πράττει. Ο λαός θέλει την ελευθερία έκφρασης δεν αισθάνεται ανάπηρος να έχει την ανάγκη να του υπαγορεύουν οι άλλοι τον τρόπο που θα σκέπτεται, θέλει να επιλέγει τους αντιπροσώπους του, ακόμα να έχει και το δικαίωμα να κάννη λάθος, αλλά αυτό να είναι δικό του.

  2. avatar mitsos78

   Υπάρχει μια μεγάλη διαφορά.Όσο αφορά το Σύριζα δεν έχει σκοπό να καταργήσει τις εκλογές που σημαίνει οτι είναι στο χέρι σου στο χέρι μου και τον λοιπών να τους καταψηφίσουν σε επόμενες εκλογές.Θα μπορούσες να πείς το ίδιο και για την χα?Τώρα αν πιστεύεις οτι η χα θα σεβαστεί την κοινοβουλευτική δημοκρατία τότε δεν ξέρεις τι ψηφίζεις και αυτό σε χαρακτηρίζει.Το να πετάς λάσπη στην αριστερά εσύ και η όμοιοί σου ενώ δεν κυβέρνησε καθόλου λέγοντας οτι θα διορίσει κτλ επίσης είναι κάτι που δείχνει το πόσο χρήσιμη είναι η συμβολή της χα στο σύστημα που τόσο καλά εξυπηρετείτε άθελά σας.Όποιος και να βγεί μετά κράχ δεν γίνεται να παρέχει αυτά που αξίζει ενα μεγάλο κομμάτι του ελληνικού λαού.Το θέμα είναι τί προοπτική θα βάλει και της χα είναι η προοπτική είναι μια χούντα που ήδη έχει οδηγήσει σε εθνικές τραγωδίες.Ξέρω ατομα που δεν περίμενα να ψηφίσουν χα κι όμως.Σε πληροφορώ οτι είναι φασίστες και δεν αποτελεί γενίκευση.Αν σας πληγώνει το φασίστες το πρόβλημα είναι δικό σας.Αν πάλι σας αρέσει το εθνικοσοσιαλιστές δεν έχει νόημα αφού είναι το ένα και το αυτό με τα ίδια εγκλήματα να σας βαραίνουν

   1. avatar sakis

    @mitsos78 O φασισμός δέν έχει την έννοια που εσύ προσδίδεις αλλά φασισμό εννοούμε σήμερα και τον τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς από ένα άνθρωπο προς τους συνανθρώπους του,επίσης εννοούμε τον αυταρχισμό,την ''μοναδική'' αλήθεια και την επιβολή της,τον ολοκληρωτισμό την έλλειψη σεβασμού προς τους αντιφρονούντες.ΦΑΣΙΣΤΑΣ ήταν και ο Στάλιν και φασιστικά όλα τα κομμουνιστικά καθεστώτα που έχουν περάσει μέχρι σήμερα με εκατομμύρια νεκρούς και μην μου πεις δεν εφαρμόστηκε καλά ο κομμουνισμός γιατί υπάρχουν και άλλοι που θεωρούν ότι ούτε εφαρμόστηκε καλά και ο εθνικοσοσιαλισμός αλλά ούτε και η ''επανάσταση'' του δικτάτορα παπαδόπουλου.Κόμματα τύπου ΚΚΕ που εξυμνούν τον χασάπη Στάλιν και τις θηρριωδίες του κομμουνισμού φαντάζομαι είναι τίγκα στην δημοκρατία και κόμματα που έχουν βασικά τους στελέχη να υπερασπίζονται τους τρομοκράτες της 17Ν,να πάνε βουλευτές τους και να βγάζουν από τα κρατητήρια εξτρεμιστικά στοιχεία της άκρας αριστεράς με μολότωφ και τσεκούρια,να δημιουργούν φαινόμενα τύπου Υπατίας,να πρωτοστατούν με το κάψιμο της Ελλάδας από ακραία στοιχεία με την δολοφονία Γρηγορόπουλου και γενικότερα να χαιδευουνε την ακροαριστερή βία και τον εξτρεμισμό έχω την εντύπωση αποτελούν για σένα πρότυπα ''δημοκρατικότητας''.Και εσύ γιατί δεν παραδέχεσαι στην τελική ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα ακροαριστερό,εξτρεμιστικο κόμμα με το κάλλυμα της δημοκρατίας και το ζητάς μόνο για την χρυσή αυγή γιατί δουλευόμαστε μεταξύ μας

   2. avatar sakis

    @mitsos78 O φασισμός δέν έχει την έννοια που εσύ προσδίδεις αλλά φασισμό εννοούμε σήμερα και τον τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς από ένα άνθρωπο προς τους συνανθρώπους του,επίσης εννοούμε τον αυταρχισμό,την ''μοναδική'' αλήθεια και την επιβολή της,τον ολοκληρωτισμό την έλλειψη σεβασμού προς τους αντιφρονούντες.ΦΑΣΙΣΤΑΣ ήταν και ο Στάλιν και φασιστικά όλα τα κομμουνιστικά καθεστώτα που έχουν περάσει μέχρι σήμερα με εκατομμύρια νεκρούς και μην μου πεις δεν εφαρμόστηκε καλά ο κομμουνισμός γιατί υπάρχουν και άλλοι που θεωρούν ότι ούτε εφαρμόστηκε καλά και ο εθνικοσοσιαλισμός αλλά ούτε και η ''επανάσταση'' του δικτάτορα παπαδόπουλου.Κόμματα τύπου ΚΚΕ που εξυμνούν τον χασάπη Στάλιν και τις θηρριωδίες του κομμουνισμού φαντάζομαι είναι τίγκα στην δημοκρατία και κόμματα που έχουν βασικά τους στελέχη να υπερασπίζονται τους τρομοκράτες της 17Ν,να πάνε βουλευτές τους και να βγάζουν από τα κρατητήρια εξτρεμιστικά στοιχεία της άκρας αριστεράς με μολότωφ και τσεκούρια,να δημιουργούν φαινόμενα τύπου Υπατίας,να πρωτοστατούν με το κάψιμο της Ελλάδας από ακραία στοιχεία με την δολοφονία Γρηγορόπουλου και γενικότερα να χαιδευουνε την ακροαριστερή βία και τον εξτρεμισμό έχω την εντύπωση αποτελούν για σένα πρότυπα ''δημοκρατικότητας''.Και εσύ γιατί δεν παραδέχεσαι στην τελική ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα ακροαριστερό,εξτρεμιστικο κόμμα με το κάλλυμα της δημοκρατίας και το ζητάς μόνο για την χρυσή αυγή γιατί δουλευόμαστε μεταξύ μας

 10. avatar λουκετα παντου

  μπορει να φτιαξει και το ΚΚΕ εναν ΟΑΕΔ ( αντι να φωναζει στην βουλη ) .. για μεταναστες φυσικα .

  1. avatar politis panagiotis

   Και εσύ μπορείς να φτιάξης έναν Ο.Α.Ε.Δ. (φυσικά όταν κάννης το πρώτο σου μεροκάματο, γιατί δεν ξέρης τη σημαίνει εργασία ούτε ανεργία ) όταν υπάρχουν θέσης εργασίας, αν δεν υπάρχουν θα βρεις τρίχες το ίδιο θα βρει και η χα. . Οι άνεργοι δεν είναι ανάπηρη να βρουν μόνη τους εργασία αρκεί να υπάρχει, σήμερα δεν υπάρχει έλλειψη πληροφόρησης.

 11. avatar LostMind

  Οταν ενας ανθρωπος μενει χωρις δουλεια και δεν εχει καμια αλλη πηγη εισοδηματος δεν πιστευω οτι θα αρνηθει να παει να δουλεψει σε μια δουλεια που θα του εχουν βρει επειδη αυτη θα ειναι μεσω του γραφειου της ΧΑ
  Αν υπηρχαν ιδεολογοι τότε ΚΑΝΕΝΑΣ αριστερος δεν θα επρεπε να δεχεται να ειναι υψηλομισθος, να εχει λαμβανει εξτρα εταιρικες παροχες, να εχει δικια του επιχειρηση κλπ
  Ελεος πια με την υποκρισια, προκαλει ναυτια.

 12. avatar Defender

  Παιδιά το θέμα για εμένα είναι είναι η βασική ιδεολογία της ΧΑ δηλ. ο εθνικοσοσιαλισμός/ναζισμός. Όσες γιαγιάδες και να πάνε στα ΑΤΜ, όσα τρόφιμα και να μοιράζουν, όσους ανέργους και να βοηθήσουν δεν παύει η ιδεολογία τους να είναι άκρως επικίνδυνη. Με το ίδιο χέρι που κρατανε μια γιαγιά η που δίνουν τρόφιμα, με το ίδιο αυτό χέρι αργότερα θα κρατήσουν το βούρδουλα, το ρόπαλο, το όπλο κλπ για να βασανίσουν η να σκοτώσουν αυτούς που κατά την γνώμη τους είναι εχθροί του έθνους. Π.Χ. Όπως έχουμε διαβάσει επανειλημμένα σε σχετικά άρθρα οι παιδεραστές προσπαθούν να δελεάσουν τα θύματα τους εκμεταλλευόμενοι την αφέλεια τους και την ανάγκη τους (τους δίνουν χρήματα, γλειφιτζούρια κλπ). Το ίδιο μου θυμίσει και η τακτική της ΧΑ. εκμεταλλεύεται την ανάγκη και την αφέλεια κάποιων ελλήνων με σκοπό να κερδίσει ψηφοφόρους αλλά μετά θα δείξει το αληθινό της πρόσωπο. δυστυχώς ζούμε σε εποχές που πρέπει να είμαστε ποιο υποψιασμένοι και πέρα από την πράξη πρέπει να προσπαθούμε να βλέπουμε και ποιος είναι αυτός που την κάνει καθώς και το κίνητρο που έχει. Και δυστυχώς η ΧΑ δεν μπορεί να με κερδίσει η να με καθησυχάσει με τέτοιες πράξεις καθώς ξέρω πολύ καλά ποια είναι η ιδεολογία της.

  1. avatar chrisp

   αδελφε υπερασπιστη, ολες οι ιδεολογιες υποτιθεται οτι αποσκοπουν στο καλο της κοινωνιας. Το προβλημα ειναι η εφαρμογη. οπως ομως σπασαμε τα μουτρα μας τοσα χρονια με ολους αυτους που αποδεικνυεται οτι απο ατομικα συμφεροντα και οχι απο αγαπη για την πατριδα κυβερνησαν ας κανουμε και μια δοκιμη με κατι πιο ακραιο. αλλωστε οι προηγουμενοι αντεξαν 7 χρονια. τουλαχιστον τωρα γνωριζεις οτι για να πας στην λαικη και να κοψεις το μεροκαματο του νομιμου πρεπει να γινεις και εσυ νομιμος. εμενα δεν με τρομαζουν οι ιδεολογιες αλλα οι ανθρωποι ( και εγω μαζι φυσικα ).
   Υπαρχει και μια σοφη παροιμια που λεει απο το αγκαθι βγαινει ροδο και απο το ροδο βγαινει αγκαθι.
   Προσωπικα θεωρω οτι καμμενος- χα ειναι ισως οι μοναδικες λυσεις εδω που εχουμε φτασει. σου θυμιζω οτι εκλεξαμε πρωθυπουργο επαναδιαπραγματευσης και επιμηκυνσης και θα μας στειλει ολους στην εντατικη.

   1. avatar Defender

    Φιλε chrisp . 1 /2 αντιλαμβάνομαι την αγανάκτηση σου αλλά διαφωνώ. Η παροιμία που ανέφερες δεν εφαρμόζεται σε δοκιμασμένες πολιτικές ιδεολογίες γιατί, λόγο του ότι έχουν δοκιμαστεί, ξέρεις ακριβώς τι να περιμένεις. Ποτέ στην ιστορία ακραίες ιδεολογίες δεν έδωσαν λύση στα ανθρώπινα προβλήματα. Αυτές οι ιδεολογίες (ναζισμός, φασισμός, ακραίος εθνικισμός, ακραίος κομμουνισμός) δοκιμάστηκαν στο παρελθόν και απέτυχαν παταγωδώς με μεγάλο τίμημα για ολόκληρη την ανθρωπότητα. Μπορεί προσωρινά να δημιούργησαν μια αίσθηση καλυτέρευσης αλλά στο τέλος απέτυχαν όλες με οικτρά αποτελέσματα Π.Χ. Στην Καμπότζη, η απόπειρα εφαρμογής της πιο ακραίας μορφής κομουνισμού από τους Κόκκινους Χμέρ αναφέρεται ότι προξένησε πάνω από δύο εκατομμύρια θανάτους. Αυτή την στιγμή έχουμε δημοκρατία αλλά δεν είναι αυτή που θα έπρεπε να είναι και είναι στο χέρι μας να την αλλάξουμε. Αυτό που ζούμε τώρα είναι οικονομική κρίση και διαφθορά. Δεν είναι φασισμός. Εάν είχαμε φασισμό δεν θα μπορούσαμε να έχουμε αυτήν την συζήτηση. Όντας ελεύθερο πνεύμα δεν θα μπορούσα ποτέ να έχω ένα Κασιδιάρη, Μιχαλολιακό να μου λένε τι να κάνω, τι να πιστεύω, τι να λέω κλπ. Δεν γουστάρω βρε αδερφέ. Η χειρότερη δημοκρατία είναι καλύτερη από τον φασισμό.

    1. avatar chrisp

     αδελφε, δεν μπορεις να καταδικαζεις με ιστορικα στοιχεια. αλλωστε εαν βγαλεις τις ταμπελλες περισσοτερο ξυλο επεσε απο τους υποτιθεμενους σοσιαλιστες, φιλελευθερους ( θυμισου οχι μονο τους αναρχικους και τους αντιεξουσιαστες αλλα και τα περηφανα γηρατεια ). Αν παιζει καποιο ρολο η αποψη μου εγω προτιμω να παιζω ενα παιχνιδι με κανονες που τους γνωριζουν ολοι παρα ενα παιχνιδι που οι κανονες αλλαζουν καθε δευτερολεπτο και μονο αυτοι που κυβερνουν εχουν το διακαιωμα αυτο. Υπερασπιστη καταλαβαινω αλλα παντα και τωρα και πριν και μετα αν το καλοσκεφτεις ολοι μας λενε ποτε θα στριψουμε ποτε θα φαμε και ποτε θα κοιμηθουμε. Αλλωστε πολυ καλα γνωριζεις οτι ειμαστε ανθρωποι και μην περιμενεις τιποτα τωρα. Η πιστη μας ειναι αυτη που θα μας οδηγησει εκει που πρεπει. Προς το παρον υπομονη και προσευχη να φωτιστουν ολοι και να αντιληφθουν τι κανουν. Η γνωμη μου ειναι οτι ενας πιστος ανθρωπος ειναι αλεξισφαιρος και παντος καιρου.
     Η διαρκεια ειναι ενα χαρακτηριστικο που θελει πολυ μεγαλη προσπαθεια τοσο για να μπορεις να επαναλαμβανεις τα ιδια οσο και για να μην θεωρησεις αυτο δικο σου.
     Ο Θεος με ολους μας

   2. avatar Defender

    Chrisp 2/2 . Γιατί θα έπρεπε να ξανάδοκιμάσουμε μια αποτυχημένη συνταγή? Έχω ακούσει μέχρι και την άποψη: "ας βγάλουμε κυβέρνηση τους ΧΑ για 1 -2 χρόνια να καθαρίσουν και μετά τους διώχνουμε." Όσοι πιστεύουν τέτοιες απόψεις δεν γνωρίζουν ιστορία ούτε πως λειτουργούν τα φασιστικά συστήματα. βλέπεις ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του φασισμού-ναζισμού είναι η χρησιμοποίηση ακραίων μορφών βίας για την καθυπόταξη ολόκληρης της κοινωνίας και ο αυστηρότατος έλεγχος όλων των εκδηλώσεων της κοινωνικής και προσωπικής ζωής των ανθρώπων. Με αυτές τις μεθόδους οι λίγοι φασίστες μπορούν να τρομοκρατήσουν και να υποτάξουν μια ολόκληρη κοινωνία. Οι μηχανισμοί βίας και προπαγάνδας είναι αρκετά ισχυροί, ώστε μόλις το καθεστώς έρθει στην εξουσία να είναι δύσκολη η ανατροπή του. Η ιστορία έχει αποδείξει ότι για να φύγει από την εξουσία ένα ναζιστικό/φασιστικό κόμμα θα χρειαστεί να χυθεί πολυ αίμα καθώς δεν πρόκειται να φύγει με δημοκρατικές διαδικασίες. Γι αυτό οι ναζιστές/φασίστες θεωρούνται άκρως επικίνδυνοι για τις πολιτισμένες/δημοκρατικές κοινωνίες και σε πολλές χώρες του κόσμου είναι υπό απαγόρευση τέτοιες ιδεολογίες. Οπότε εγώ θα είμαι πάντα υπέρ τον δημοκρατικών πολιτευμάτων ακόμα και όταν αυτά έχουν προβλήματα και πάντα θα παλεύω για να κάνω την δημοκρατία καλύτερη αντί να παραδίνομαι στον κάθε τύραννο. Σε παρακαλώ ξανασκέψου τα όλα αυτά. Μην απελπίζεσαι. είναι στο χέρι μας να κάνουμε μια καλύτερη δημοκρατία. Αλλά εάν επιτρέψουμε τις ζωές μας να της κυβερνούν οι ακραίοι (έστω και για δοκιμή) θα καταδικάσουμε και εμάς αλλά και τα παιδιά μας στην καταπίεση, στον σκοταδισμό και την βία που πάντα χαρακτηρίζουν τα ακραία πολιτεύματα.

   3. avatar Defender

    Φιλε Chrisp . 1 /2 αντιλαμβάνομαι την αγανάκτηση σου αλλά διαφωνώ. Ποτέ στην ιστορία ακραίες ιδεολογίες δεν έδωσαν λύση στα ανθρώπινα προβλήματα. Αυτές οι ιδεολογίες (ναζισμός, φασισμός, ακραίος εθνικισμός, ακραίος κομμουνισμός) δοκιμάστηκαν στο παρελθόν και απέτυχαν παταγωδώς με μεγάλο τίμημα για ολόκληρη την ανθρωπότητα. Μπορεί προσωρινά να δημιούργησαν μια αίσθηση καλυτέρευσης αλλά στο τέλος απέτυχαν όλες με οικτρά αποτελέσματα Π.Χ. Στην Καμπότζη, η απόπειρα εφαρμογής της πιο ακραίας μορφής κομουνισμού από τους Κόκκινους Χμέρ αναφέρεται ότι προξένησε πάνω από δύο εκατομμύρια θανάτους. Αυτή την στιγμή έχουμε δημοκρατία αλλά δεν είναι αυτή που θα έπρεπε να είναι και είναι στο χέρι μας να την αλλάξουμε. Αυτό που ζούμε τώρα είναι οικονομική κρίση και διαφθορά. Δεν είναι φασισμός. Εάν είχαμε φασισμό δεν θα μπορούσαμε να έχουμε αυτήν την συζήτηση. Όντας ελεύθερο πνεύμα δεν θα μπορούσα ποτέ να έχω ένα Κασιδιάρη, Μιχαλολιακό να μου λένε τι να κάνω, τι να πιστεύω, τι να λέω κλπ. Δεν γουστάρω βρε αδερφέ. Η χειρότερη δημοκρατία είναι καλύτερη από τον φασισμό.

   4. avatar politis panagiotis

    ιδεολογία η [iδeolojía] Ο25 : 1. σύνολο ηθικών, κοινωνικών και φιλοσοφικών ιδεών, αρχών, απόψεων και αντιλήψεων· κοσμοθεωρία: Δεν προδίδω την ~ μου. || (με το περιεχόμενο που έδωσε στη λ. η μαρξιστική φιλοσοφία) το σύνολο των παραστάσεων, ιδεών, αξιών και κανόνων μιας κοινωνικής ομάδας: H ~ μιας κοινωνικής τάξης

  2. avatar johnny

   ξεχνας οτι τη τελευταια φορα που οι κουμουνιστες ειχαν εξουσια.....σκοτωσαν κι αυτοι οσους θεωρουσαν εχθρους τους! ναι φιλε μου! σκοτωσαν και εστειλαν εξορια στη σιβηρια..ολους τους ελληνες του ποντου.και της καπαδοκιας..και κατεστρεψαν εκλησιες! ναι.ναι! οι κουμουνιστες!!! ναι ναι...το 1937 ! μολις 30 - 40 χρονια πριν την χουντα!!!! τελικα και οι αριστεροι φασιστες???? ελα ρε παιδι μου...

   1. avatar Defender

    @Johnny & Xasapis . Έχω βαρεθεί να λέω ότι δεν είμαι αριστερός. Επίσης έχω επανειλημένα πει ότι απεχθάνομαι τα άκρα είτε από δεξιά είτε από αριστερά και γενικότερα τα εγκλήματα που οι ακραίες ιδεολογίες έχουν προξενήσει στην ανθρωπότητα. οπότε νομίζω ότι απαντάτε απλά για να πείτε κάτι και να δημιουργήσετε εντυπώσεις καθώς δεν λέτε κάτι ουσιαστικό.

    1. avatar tzafar1

     Defender
     Προφανώς εννοείς ότι ανήκεις στα λαμόγια του μεσαίου χώρου που έφαγαν καλά τριανταοχτώ χρόνια τώρα.Φαίνεται!!!Όσο για τις ελεϊνές χαζομάρες που αραδιάζεις παραπάνω θα παρατηρήσω πως ενώ αναγνωρίζεις όλα τα καλά της Χρυσής Αυγής σε παρελθοντικό χρόνο όταν προσπαθείς να επιχειρηματολογήσεις εναντίον της χρησιμοποιείς μελλοντικούς χρόνους!Άσε καλόπαιδο οι Έλληνες χορτάσαμε από τα ΘΑ των λαμόγιων που κατέστρεψαν την ελληνική δημοκρατία και είπαμε να πάρουμε τα πράγματα στα χέρια μας και σε όποιον αρέσουμε για τους άλλους ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΦΟΡΕΣΟΥΜΕ.

     1. avatar Defender

      Tzafar1 . Δεν έχεις ιδέα τι έχω περάσει στην ζωή μου, πόσες δουλειές άλλαξα, σε ποσά εργοστάσια και οικοδομές δούλεψα, τι τραγικά λάθη έχω κάνει και πως τα πλήρωσα και εάν μπορούσα για κάποια χρόνια να ψηφίζω η όχι. Οπότε άσε τους χαρακτηρισμούς και τις ταμπέλες. Εάν αραδιάζω "ελείνες χαζομάρες" αντικρούσε τις με λογικά και ιστορικά επιχειρήματα και όχι με φανφάρες. Έγραψα κάτι ποιο κάτω στον Chrisp . Θα χαρώ να ακούσω τις, σοβαρές, απόψεις σου εάν το επιθυμείς.

  3. avatar nikos xasapis

   έτσι έτσι όπως λέμε 17 νοέμβρη .ευτυχώς που υπάρχουν κάτι γάτοι σαν εσένα υποψιασμένοι και γλυτώσαμε .πάρε τώρα την κουκούλα σου και κατέβα για δουλειά .

 13. avatar mitsos78

  Ήθελα να ήξερα πού ήταν όλοι αυτοί οι φασίστες και ψηφοφόροι και ''ηγέτες'' όταν δουλεύαμε μαζί με αλλοδαπούς σε οικοδομές και σε θερμοκήπια.Ποιά ήταν η δράση τους τότε.Εκτός απο το να χτυπάνε το καλαμάκι του φραπέ στις καφετέριες και να λένε μου τη δίνουν οι Αλβανοί τί άλλο κάναν:Τους εμπόδιζε το 0,7 % να έχουν κοινωνικές ανησυχίες?Γιατί περίμεναν να φτάση η κατάσταση στο απροχώρητο?Ή όντως είναι δουλειές που ακόμη και τώρα δεν τις ''έχουν'' οι περισσότεροι;Θέλω να μου πεί κάποιος Αχχιλέας ή Οδυσέας ή Αριστοτέλης ή...΄γιατί οι περισότεροι συνάδελφοί μου είχαν ονόματα όπως Αγκρόν ή Σάσα ή Αλί κτλ;Πού ήταν εξαφανισμένοι οσο αφορά τη δράση τους γύρω στους 500 .000 Έλληνες φασίστες?Γιατί το 0,7 % φασιστών το καταλαβαίνω.Αυτοί που απλά κάθονται σπίτι και περιμένουν τη χα να καθαρίσει γι αυτούς είναι κατάπτιστοι.Χειρότεροι κι απο φασίστες.Και είναι χιλιάδες

 14. avatar ineth

  Αναφορικά με το "έλληνες" μετά τις φονικές πυρκαγίες στην Πελλοπόνησο ο τότε πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατέφτασε με εκατό αιγύπτιους οικοδόμους για να βοηθήσει να οικοδομηθεί και πάλι ο τόπος. Τον ρωτάει ένας χωρικός μπροστά στις κάμερες όντος απογοητευμένος: "Γιατί να μην δουλέψουμε εμείς οι ντόπιοι οικοδόμοι τώρα που έχουμε την δουλειά περισσότερο από ποτέ ανάγκη μια και χάσαμε τα πάντα?" Η απάντηση ήταν αποστομοτική "Σε φασίστες εγώ δεν μιλάω!"
  Θα το πώ απλά. Αν έχω να δώσω δουλειά σε έναν και μόνο, αν έχω να διαλέξω ανάμεσα σε έναν έλληνα και έναν ξένο θα την δώσω σε έλληνα. Αν μπορούσα να δώσε σε όλους δεν θα υπήρχε άνεργος στην ελλάδα τώρα. Αλλά αφού δεν μπορούμε ας φτιάξουμε το δικό μας σπίτι και μετά φτιάχνουμε και του γείτωνα.

  1. avatar nikos xasapis

   στου κουφού την πόρτα..... είδες πόσες αρνητικές πήρες ?

 15. avatar mygdonas

  ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΑΝΕ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΙΝΑΤΕ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΝΕΤΕ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ ΕΥΡΟ.ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΤΑΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΕΡΙΧΝΑΝ ΤΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΡΝΑΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΠΟΙΟ ΦΘΗΝΟΙ ,ΤΩΡΑ ΦΤΑΣΑΜΕ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ.

 16. avatar dogfight4021

  ΑΝ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑ,ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΩ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΑΓΑΘΑ ΚΑΙ ΕΦΟΔΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΔΙΑΒΙΩΣΗ.......ΤΟΤΕ,ΝΑΙ!!!!!ΘΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΑΡΕΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΗΛΩΣΕΙ ΜΕΣΑ ΕΔΩ,ΑΛΛΑ ΥΠΟ ΑΛΛΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ.
  ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ,ΑΠΛΑ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ"ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΝΙΑΟΥ-ΝΙΑΟΥ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΜΥΔΙΑ".
  ΑΦΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ,ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΟΤΙ ΚΥΒΕΡΝΩΜΑΣΤΕ ΑΠΟ"ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ,ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ,ΔΙΚΑΙΟΥΣ"......ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΤΕ ΟΤΙ,ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ,ΕΙΝΑΙ"ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟΝΑΖΙ".......ΤΟΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ,ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΠΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΜΟΛΙΣ ΧΡΟΝΙΑ,Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑ.
  ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛ"ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΜΕ,ΦΥΓΕ",ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ.
  ΑΠΛΑ,ΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΚΟΜΗ"ΑΝΕΠΙΘΥΜΙΤΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ",ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.

  1. avatar politis panagiotis

   Φίλε όταν γενικεύεις κάνεις το λάθος που κάνουν και οι άλλοι που λένε αν δεν σου αρέσει , αν διαφωνείς, μπορείς να φύγεις. Δεν ξέρω πως έβγαλες το συμπέρασμα πως όσοι σχολιάζουν αρνητικά την ενέργεια της χα θεωρούν ότι κυβερνιόμαστε από πατριώτες, δημοκράτες, δίκαιους? Φίλε μου οι ανεργία υπήρχε πάντοτε ακόμα και στα καλύτερα χρόνια, άλλωστε αυτός είναι και ο λόγος που εκατομμύρια Έλληνες μετανάστευσαν, που ήταν τότε όλοι αυτοί που απότομα ευαισθητοποιήθηκαν και είναι πρόθυμοι να βρουν εργασία τώρα που δεν υπάρχει, όπως λέμε θα βρούμε νερό στην έρημο? Για να σου βρει κάποιος εργασία πρέπει να υπάρχουν θέσεις, όταν υπάρχουν την βρίσκεις μόνο σου, δεν έχεις ανάγκη τους άλλους. Είναι λαϊκισμός και ανήθικο να προσπαθείς να εκμεταλλευτής πολιτικά το πρόβλημα επιβίωσης του άνεργου, είναι κάτι παραπάνω από το ρουσφέτι έκαναν τα κόμματα που κυβέρνησαν τόσα χρόνια. Όπως δείχνουν τα πράγματα η χα ξεπέρασε σε τεχνάσματα για την άγρα ψήφων, το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ. Δεν με ενοχλεί το όνομα του κάθε κόμματος, αυτό που δεν μου αρέσει είναι το δούλεμα απ’ όπου κι’ αν προέρχεται, ακόμα δεν θέλω να υπάρχουν άνεργοι, και άνθρωποι που να χρειάζονται ελεημοσύνη, γιατί στην ουσία αυτό σημαίνει να υποχρεώνεσαι για το δικαίωμα σου, έχω μήνη αρκετές φορές άνεργος. Κάθε λαός έχει τους πολιτικούς που του αξίζουν.. Πάντως μην είσαι και πολύ σίγουρος πως τα συμπεράσματα σου είναι και σωστά, εγώ τα δικά μου πολλές φορές αργότερα τα αναθεώρησα. Θεωρώ πως η αλήθεια είναι προς αναζήτηση, σκέψου το.

  2. avatar ΑΧΙΛΛΕΑΣ

   Με καλυπτεις πληρως!
   Απλα να συμπληρωσω ότι μην νομιζεις ότι ειναι κουτοι οι αριστε-ΡΟΥΛΗΔΕΣ.
   Βλεπουν τι συμβαινει ... βλεπουν τι κανει η ΧΑ και αυτό που τους ΦΟΒΙΖΕΙ ειναι ότι θα ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ και τα ΠΡΟΝΟΜΙΑ που απεκτησαν από το 1974 και μετα!
   ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ Χ.Α.
   ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΟ ΜΙΑ ΙΣΧΥΡΗ Χ.Α.

 17. avatar Λεωνίδας

  Δεν είναι παράλογο αυτό που κάνει η Χ.Α. διότι και στις ΗΠΑ που υποτίθεται ότι είναι προστάτης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων , στα περισσότερα εργοστάσια της πολεμικής βιομηχανίας για να σε προσλάβουν ακόμα και για σκουπιδιάρη, πρέπει να είσαι Αμερικανός πολίτης

  1. avatar politis panagiotis

   Και εδώ για να εργαστείς σε κάποια μεγάλη εταιρία θα έπρεπε να προσκόμισης σημείωμα από την τοπική οργάνωση της ΝΔ η του ΠΑΣΟΚ. Εκτός κι’ αν είχες μια ειδικότητα που δεν έβρισκαν άλλα άτομα.

  2. avatar thanos

   στην πολεμική βιομηχανία παντού έτσι είναι .... θα μιλήσετε ποτέ με επιχειρήματα σωστά ?

   1. avatar nikos xasapis

    βομβαρδίζε αμερικά βομβαρδίζε και σε οποίων αρέσει . μπουμ

 18. avatar meteoriths

  ΟΠΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΣΤΕ,ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ

 19. avatar meteoriths

  ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ,ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΟΣΟΥΣ ΣΚΩΤΩΣΕ Ο ΣΤΑΛΙΝ

 20. avatar ineth

  +100,

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει