Να ενημερώσουν τους υπαλλήλους τους για την υποχρεωτική δίωρη παραμονή τους στις υπηρεσίες τους, πέραν του ωραρίου που έχουν επιλέξει, καλεί το υπουργείο Εσωτερικών τους προϊστάμενους διευθύνσεών του, καθώς και όλες τις γενικές γραμματείες που υπάγονται σε αυτό, ενόψει της απόφασης των υπουργών Εσωτερικών και Οικονομικών, για την προσφορά έκτακτης εκλογικής εργασίας (καθορισμός ύψους αμοιβής κλπ), πέραν του κανονικού ωραρίου απασχόλησης των εργάσιμων ημερών και τις αργίες, για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών των βουλευτικών εκλογών της 17ης Ιουνίου.

Όπως επισημαίνεται στην εγκύκλιο, που υπογράφει ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Θανάσης Ξηρός, στην έκτακτη εκλογική απασχόληση θα συμμετάσχουν όλοι εφόσον παράσχουν πραγματική εργασία.

Η εγκύκλιος αφορά τους υπαλλήλους του υπουργείου Εσωτερικών και των Γενικών Γραμματειών αυτού, ανεξαρτήτως σχέση εργασίας, τους υπαλλήλους άλλων υπηρεσιών, που είναι αποσπασμένοι στο υπουργείο Εσωτερικών, καθώς και τους υπαλλήλους του υπουργείου Εσωτερικών και των Γενικών Γραμματειών που είναι αποσπασμένοι σε άλλες υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων των πολιτικών γραφείων μελών της κυβέρνησης και των γραφείων βουλευτών.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.