«Μετά από πολλές αγωνίες, άγχη, δάκρυα, επιτέλους κάνω την δική μου εμφάνιση στην δισκογραφία προκαλώντας σεισμούς ερωτικούς! Κάπως έτσι αρχίζει το δικό μου παραμύθι, ένα υπέροχο ταξίδι πραγματοποιώντας πολλά όνειρά μου με σημαία το τραγούδι, δίνοντάς μου αμέτρητες χαρές». Με αυτά τα λόγια η Έφη Σαρρή περιγράφει, στην προσωπική της ιστοσελίδα, την αρχή της στο τραγούδι.

Σε αυτή την ιστοσελίδα μπορούν οι θαυμαστές της να βρουν φωτογραφίες της αλλά και να ακούσουν παλιά τραγούδια της. Η Έφη Σαρρή μπορεί να έχει φτιάξει την σελίδα της εδώ και αρκετό καιρό και να μην την ενημερώνει πια τόσο συχνά όμως παρακολουθεί πάντα το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της και πολλές φορές απαντά στα μηνύματα που της στέλνουν. «Έφτιαξα αυτή τη σελίδα για να γίνει πιο γνωστή η δουλειά μου στον κόσμο. Ήταν ένας πολύ καλός τρόπος να την προβάλλω», λέει στο newsbeast.gr.

Βέβαια, η τραγουδίστρια που έχει αρκετούς χρυσούς δίσκους στο ενεργητικό της, αποφάσισε το 2008, όπως έχει δηλώσει σε συνέντευξή της, να γίνει καλόγρια. Είπε μάλιστα ότι πήρε αυτή την απόφαση επειδή, όπως ανέφερε, από παιδί πήγαινε συχνά στην εκκλησία με τους γονείς της και μέχρι την εφηβεία της ακόμη νήστευε, προσευχόταν και εξομολογείτο στον τότε πνευματικό της.

Έτσι λοιπόν, το 2008, όπως ανέφερε, «όταν ο Λάκης Λαζόπουλος άρχισε να με ειρωνεύεται μέσα από την εκπομπή του, να κάνει όλα αυτά τα αίσχη εναντίον μου, να μου βιάζει την ψυχή. Ήταν η στιγμή εκείνη που πήρα από μόνη μου τηλέφωνο ένα βράδυ σε γυναικείο μοναστήρι, στην ευρύτερη περιοχή των ανατολικών προαστίων της Αθήνας, μίλησα με την Ηγουμένη, της είπα ποια είμαι – φυσικά με γνώριζε- και μου ανέφερε ότι “ο δρόμος του Θεού είναι ανοιχτός για όλο τον κόσμο” Και μόνο από τη φωνή της στο ακουστικό, εγώ είχα γαληνέψει».

Η τραγουδίστρια πήγαινε για περίπου τέσσερις εβδομάδες στο μοναστήρι για να προσευχηθεί, εκείνη την περίοδο, όπως η ίδια έχει πει, επισκεπτόταν και ψυχολόγο. Και κάποια στιγμή, μετά από ένα διάστημα, πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με το μοναχισμό και να γίνει καλόγρια. Όμως, αυτή η απόφασή της δεν κράτησε για πολύ…

Σήμερα, η τραγουδίστρια, όπως αναφέρει στο newsbeast.gr, εμφανίζεται – κατά διαστήματα – σε μαγαζιά της επαρχίας (αλλά και της Αθήνας) κάνοντας μονοήμερες εμφανίσεις. «Αυτή την περίοδο ετοιμάζω και κάτι καινούργιο δισκογραφικά. Ελπίζω σε λίγο καιρό να είναι έτοιμο.

Πρόκειται να διασκευάσω ένα τραγούδι μιας πολύ γνωστής μεγάλης ελληνίδας τραγουδίστριας αλλά δε θέλω να αποκαλύψω ποιο θα είναι αυτό», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Πάντως, θεωρεί ότι τα πράγματα σε κάθε επαγγελματικό χώρο είναι αρκετά δύσκολα και οι δουλειές είναι πολύ δύσκολο να βρεθούν. «Γι’ αυτό θα συμβούλευα τους νέους να κάνουν αυτό που τους λέει η καρδιά τους αλλά πρέπει να γνωρίζουν ότι η διασκέδαση πλέον θεωρείται είδος πολυτελείας».

Η τραγουδίστρια έχει επηρεαστεί από την κρίση και δεν βάζει τόσο εύκολα το χέρι στην… τσέπη, όπως έκανε στο παρελθόν. «Η κρίση με έχει επηρεάσει πάρα πολύ. Έχω μαζευτεί αρκετά και έχω περιορίσει κατά πολύ τις αγορές μου. Για την ακρίβεια, έχω κόψει τις ακριβές αγορές μου».

Βέβαια, η Έφη Σαρρή, που στο παρελθόν, είχε βάλει υποψηφιότητα με τον ΛΑ.Ο.Σ., ακόμη και πρόταση να της γινόταν σε αυτές τις εκλογές, να κατέβει ξανά, δεν θα το… τολμούσε, διότι, όπως σημειώνει «σ’ αυτή την κρίσιμη στιγμή που βρίσκεται η χώρα μας πρέπει να αναλάβουν τα ηνία της χώρας μας πάρα πολλοί έμπειροι πολιτικοί και όχι κάποιοι που θα χρειαστεί να μάθουν πράγματα μπαίνοντας στην πολιτική. Τα πράγματα πλέον έχουν δυσκολέψει πάρα πολύ και δεν πρέπει να χρεοκοπήσουμε», καταλήγει.

Δείτε εδώ όλα τα πρόσωπα της στήλης «Πού βρίσκεται σήμερα;».