Είκοσι τρία άτομα που μπήκαν μέσα στο Δημαρχείο προκειμένου όπως υποστηρίζει η αστυνομία να προκαλέσουν ζημιές συνελήφθησαν και έχουν μεταφερθεί στην Ασφάλεια. Επίσης, έχουν γίνει 25 ακόμη προσαγωγές ενώ σύμφωνα με την αστυνομία υπάρχουν δεκάδες τραυματισμένοι αστυνομικοί.

Όπως αναφέρει η πυροσβεστική υπάρχουν 35 εμπρησμοί σε κτίρια στο κέντρο της Αθήνας από τα οποία τα 26 είναι σε εξέλιξη. Συγκεκριμένα, φωτιές είναι σε εξέλιξη στις οδούς Ακαδημίας 91, Ιπποκράτους και Ακαδημίας, Χαριλάου Τρικούπη και Φειδίου, στο ξενοδοχείο Αμαλία επί της Λ. Αμαλίας στο οποίο μπήκαν πολλά άτομα και τα οποία για να βγουν ζήτησαν τη συνδρομή της αστυνομίας.

Επίσης, πυρκαγιά υπάρχει σε κτίριο της οδού Μπενάκη 6, όπου είναι κτίριο γραφείων, Θεμιστοκλέους και Ακαδημίας, επί της οδού Αθηνάς το κτίριο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, Διονυσίου Αρεοπαγίτου και Συγγρού, ένα υποκατάστημα τράπεζας, Σταδίου 60 όπου βρίσκεται συγκρότημα γραφείων, Ακαδημίας και Τζωρτζ και Ακαδημίας και Εμμανουήλ Μπενάκη υποκατάστημα τράπεζας.

Την ώρα αυτή είναι σε εξέλιξη επεισόδια στην Ομόνοια, στην οδό Πειραιώς και επί της Πατησίων κοντά στο Πολυτεχνείο. Στις οδούς Ακαδημίας και Σόλωνος, όπου έχει διακοπεί η κυκλοφορία υπάρχουν πολλές πυρκαγιές σε κάδους απορριμμάτων, διάσπαρτες και στους δύο δρόμους.