Παράθυρο έπεσε σε κεφάλι μαθητή στο Λύκειο Χολαργού

Οι γονείς καταγγέλουν την παλαιότητα του κτιρίου


ΕΛΛΑΔΑ
14:25
25/10/2017
Παράθυρο έπεσε σε κεφάλι μαθητή στο Λύκειο Χολαργού
1
loading

Φεγγίτης από παράθυρο σε αίθουσα διδασκαλίας έπεσε πάνω στο κεφάλι μαθητή της Γ' Λυκείου που καθόταν στο ακριβώς από κάτω θρανίο εν ώρα μαθήματος.

Από το παράθυρο έλειπαν βίδες και η αλυσίδα που το συγκρατεί ενώ και άλλα παράθυρα στο συγκεκριμένο παλαιό κτίριο είναι σε αντίστοιχη κατάσταση, γεγονός που προκαλεί φόβο και ανησυχία στους υπόλοιπους μαθητές σύμφωνα με το myxolargos.gr.

Ωστόσο, ο Σύλλογος Γονέων του σχολείου που με κάθε ευκαιρία επισημαίνει την κακή συντήρηση του δεύτερου παλαιότερου σχολικού κτιρίου του Δήμου σε όλους τους τόνους, έντονα δε τα τρία τελευταία χρόνια, αναμένει απαντήσεις στις επιστολές του σχετικά με τις επισκευές και τη συντήρηση του κτιρίου από το Δήμαρχο, Αντιδημάρχους και τεχνική υπηρεσία.

Αναμένει ακόμη, και την ενημέρωση για τις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής για το μεγάλο έργο που διεκδικήθηκε ακριβώς μετά από τις πιέσεις του Συλλόγου Γονέων, του 1,2 εκατομμυρίου ευρώ. Επί 10 μήνες στέλνει επιστολές με ερωτήματα, και ενώ ο Δήμος οφείλει εκ του νόμου να απαντήσει εντός 30 ημερών, ωστόσο εξακολουθεί να κωφεύει. Ο μαθητής από το συγκεκριμένο περιστατικό τραυματίστηκε ελαφρά.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Tony Otis

    Τον Δήμο τον ενδιαφέρει να μοστράρει τις καινούριες\"σκουπιδιάρες\" έξω από το δημαρχείο μόνο.... Λες και τις αγόρασε ο Δήμαρχος.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει