Κάτοικοι του Αιτωλικού εισέβαλαν στο Δημαρχείο Μεσολογγίου

Ζητούσαν ενημέρωση για το πρόβλημα που έχει προκύψει με το νερό - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο


ΕΛΛΑΔΑ
18:01
04/01/2017
Κάτοικοι του Αιτωλικού εισέβαλαν στο Δημαρχείο Μεσολογγίου
loading

Κάτοικοι του Αιτωλικού με αυτοκίνητα και με λεωφορείο έφτασαν σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο Μεσολογγίου με σκοπό να δουν τον δήμαρχο κ. Νίκο Καραπάνο και να ενημερωθούν από τον ίδιο για το θέμα που έχει προκύψει με το νερό.

Οι κάτοικοι ζητούσαν να κατεβεί ο δήμαρχος και να κάνει ενημέρωση σε όλους. Ένταση προκλήθηκε όμως, όταν η επιτροπή ανέβηκε στο γραφείο του δημάρχου να καταθέσει τα αίτημα τους. Ο δήμαρχος Νίκος Καραπάνος τους ζήτησε να κάτσουν στο γραφείο να μιλήσουν, αλλά η επιτροπή του ζήτησε να κατέβει να μιλήσει σε όλους.

Σε αυτό το διάστημα οι κάτοικοι μη ξέροντας ότι ο δήμαρχος θα κατέβει να τους μιλήσει προσπάθησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και τα κατάφεραν, όπως αναφέρει το onairnews.gr.

Την εισβολή τους στο δημαρχείο την σταμάτησε η ίδια η επιτροπή η οποία τους ενημέρωσε ότι ο δήμαρχος κατεβαίνει να μιλήσει σε όλους.

Πράγματι μετά από λίγα λεπτά ο Δήμαρχος Μεσολογγίου τους ενημέρωσε για τις εξελίξεις σχετικά με το νερό όπως επίσης τους είπε ότι μόλις έχει στα χέρια του τις επίσημες ανακοινώσεις από τους επιστήμονες που κάνουν έλεγχο στο νερό σε συγκέντρωση στο Αιτωλικό.

Μετά οι κάτοικοι πήγαν στα γραφεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας όπου συναντήθηκαν και συνομίλησαν με την κ. Χριστίνα Σταρακά.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο...

onmasuday6 onmasuday2 onmasuday3 onmasuday4 onmasuday5

 

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει