Η τελετή των βραβείων κοινού 2010 της ελληνικής έκδοσης του περιοδικού Conde Nast Traveller, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία. Τη φετινή χρονιά τα Ξενοδοχεία Χανδρή, απέσπασαν δύο πρωτιές.

Συγκεκριμένα, το ξενοδοχείο Τhe Μet στη Θεσσαλονίκη ψηφίστηκε από το κοινό ως το κορυφαίο ξενοδοχείο για επαγγελματικούς λόγους ενώ το ξενοδοχείο Chios Chandris ως το δημοφιλέστερο ξενοδοχείο στο Βόρειο Αιγαίο.

Παρόλα αυτά, τα βραβεία δεν σταμάτησαν εκεί. Το εστιατόριο-bar Chan του ξενοδοχείου Τhe Met, ανακηρύχθηκε από το κοινό ως το καλύτερο ξενοδοχειακό εστιατόριο στην Ελλάδα στις κατηγορίες: interior design, service/προσωπικό και φαγητό, στις οποίες απέσπασε και το απόλυτο σκορ καθώς βαθμολογήθηκε με 100%.

Το συγκεκριμένο εστιατόριο βραβεύτηκε επίσης και στο Λονδίνο, στην απονομή των Restaurant and Bar Design Awards, όπου απέσπασε το βραβείο του Interior Design. Στην συγκεκριμένη ψηφοφορία συμμετείχαν 300 υποψηφιότητες, από 40 συνολικά χώρες.

Ο όμιλος Χανδρή διαθέτει επίσης ξενοδοχεία στην Αθήνα (Metropolitan Hotel) και στην Κέρκυρα (Corfu Chandris Hotel και Dassia Chandris Hotel).