Η Μαίρη Μηλιαρέση το 1983 κατέκτησε τον τίτλο της Β΄ Μις Ελλάς, όμως άφησε το μόντελινγκ για την τηλεόραση. Παρουσίασε το τηλεπαιχνίδι του MEGA «Ρουκ Ζουκ» από τον Απρίλιο του 1994 μέχρι τον Ιούνιο του 1997.

Αργότερα, εμφανίστηκε σε πάνελ μεσημεριανών εκπομπών, όμως, για εκείνη η απόφαση είχε παρθεί. Είχε αποφασίσει να αφήσει την τηλεόραση για να μεγαλώσει την κόρη της και δεν το μετάνιωσε. Μάλιστα, αποχώρησε από το χώρο αν και δέχτηκε πρόταση κατά το παρελθόν να παρουσιάσει την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του μεγάλου καναλιού.

Τα τελευταία έξι χρόνια, η Μαίρη Μηλιαρέση έχει ανοίξει το δικό της ιταλικό εστιατόριο. Το «Venti» που σημαίνει «20» και βρίσκεται στην περιοχή του Ψυρρή.

Η πρώην παρουσιάστρια, μιλώντας στο newsbeast.gr, αναφέρει ότι μετά την αποχώρησή της από την τηλεόραση, έπρεπε να στραφεί σε πιο σταθερές επαγγελματικές κινήσεις.

Παραδέχεται, ωστόσο, ότι της λείπει η τηλεόραση. «Δεν μου γίνονται προτάσεις πλέον. Ξέρετε τι συμβαίνει; Όταν αποχωρείς, λίγοι σε θυμούνται. Ο χώρος σε ξεχνάει» αναφέρει χαρακτηριστικά. Για να προσθέσει ότι ασχολείται με την κόρη της, η οποία είναι 15 ετών, και με το μαγαζί της.

Βέβαια, σκέφτεται και κάποια επαγγελματικά ανοίγματα για τα οποία είναι νωρίς να αποκαλύψει, όπως λέει. Αρκείται μόνο στο «να επιβιώσουμε από την κρίση» και να κρατηθεί το μαγαζί. «Έχουν πέσει πάρα πολύ οι δουλειές, αλλά ευτυχώς το μαγαζί αντέχει» σημειώνει στο newsbeast.gr.

Κι όταν δεν ασχολείται με τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, ασχολείται με τα ενδιαφέροντά της. Πηγαίνει για ποδήλατο, κάνει go cart, πλέκει και ζωγραφίζει.

Διαβάστε όλα τα πρόσωπα της στήλης «Πού βρίσκεται σήμερα;».