Βόμβες για τα ομόλογα από τον Γιώργο Ζορμπά, στη μαραθώνια κατάθεσή του στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής. Ο πρώην εισαγγελέας έδειξε ευθέως στελέχη των κυβερνήσεων της ΝΔ για το σκάνδαλο, καθώς στα πορίσματα που είχε συντάξει ως τότε επικεφαλής της Αρχής για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος σχετικά με τις αγοραπωλησίες ομολόγων στο ΤΕΑΔΥ, στο ΤΣΠΕΑΘ και στο ΤΕΑΥΦΕ – τα οποία και παρέδωσε στα μέλη της Εξεταστικής Επιτροπής – κάνει λόγο για διαδρομές «μαύρου» πολιτικού χρήματος.

Ωστόσο, αρνήθηκε πεισματικά να κατονομάσει συγκεκριμένα πολιτικά στελέχη ή τον πολιτικό χώρο στον οποίο φέρεται να κατευθύνθηκαν τα χρήματα αυτά, αλλά στην κατάθεσή του άφησε αιχμές κατά της πρώην ηγεσίας του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και του υπουργείου Απασχόλησης πως η αγοραπωλησία των συγκεκριμένων ομολόγων ήταν «σημαδεμένη τράπουλα». Ο κ. Ζορμπάς καταλόγισε ευθύνες και στις διοικήσεις των τριών ταμείων, κάνοντας λόγο ακόμη και για ποινικές ευθύνες.
Παράλληλα επέρριψε ευθύνες στον τότε προιστάμενο της εισαγγελίας Αθηνών κ. Κολιοκώστα αλλά και στον εισαγγελία του Αρείου Πάγου κ. Σανιδά.