Εντατικοί έλεγχοι για κρούσματα αισχροκέρδειας στην αγορά

Συστάσεις από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας


ΕΛΛΑΔΑ
18:20
29/06/2015
Εντατικοί έλεγχοι για κρούσματα αισχροκέρδειας στην αγορά
2
loading

Εντατικούς ελέγχους ώστε να αποφευχθούν κρούσματα αισχροκέρδειας στην αγορά σε είδη πρώτης ανάγκης ζητεί από τη Γενική Γραμματεία Εμπορίου η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας. Μάλιστα, η Εισαγγελία υπογραμμίζει προς την αρμόδια υπηρεσία πως πρέπει να ενημερώνεται άμεσα στην περίπτωση παραβίασης των σχετικών διατάξεων του νόμου.

Συγκεκριμένα στο έγγραφο της Εισαγγελίας, που φέρει την υπογραφή του προϊσταμένου Ηλία Ζαγοραίου, αναφέρεται:

«Ενόψει της εφαρμογής της από 30/6/2015 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου περί τραπεζικής αργίας βραχείας διάρκειας και προκειμένου να προληφθούν τυχόν φαινόμενα αισχροκέρδειας ( βλ. σχετική εγκύκλιο Εισαγγελέα Αρείου Πάγου με Άρ. πρωτοκόλλου 4209/ Γνωμ. 13/3-12-2008) σε είδη και υπηρεσίες πρώτης ανάγκης ( κυρίως καύσιμα - τρόφιμα κλπ.) , παρακαλούμε όπως ενταθούν οι σχετικοί έλεγχοι από τις αρμόδιες υπηρεσίες και μας αναφέρεστε εγγράφως σε περιπτώσεις διαπίστωσης παραβάσεων της ισχύουσας νομοθεσίας».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Ομηρος ομηρόπουλος

    ΑΚΟΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ !! ΤΑ "ΩΡΑΙΑ" ΕΠΟΝΤΑΙ !!

  2. avatar PerMan

    Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ και ΚΑΤΑΡΑ της φυλής μας. Το έζησαν οι γονείς μου, συγγενείς μου. Δεν το πιστεύω ότι θα το ζήσω εγώ, τα παιδιά μου και τα εγγόνια μου. Να όψονται όλοι αυτοί που μας έφεραν σ' αυτή την κατάσταση, προηγούμενοι και νυν..........

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει