Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου του TikToker Tzane, που έχασε τη ζωή του στην Ιταλία και συγκεκριμένα στο χωριό Roghudi Vecchio, που είχε επισκεφθεί μαζί με τρεις φίλους του.

Ο νεαρός ήταν αγαπητός στα social media και ιδιαίτερα στο TikTok με 57.000 ακόλουθους, ενώ αναρτούσε χιουμοριστικά βιντεάκια, κυρίως με περιεχόμενο γυμναστικής. Ωστόσο, παρήγαγε περιεχόμενο και με θέματα που αφορούσαν τους νέους ή μερικές φορές την επικαιρότητα, ενώ έκανε και φάρσες με τους φίλους του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbeast, o TikToker είχε πάει στο χωριό Roghudi Vecchio, που είναι εγκαταλειμμένο για να περάσει ένα βράδυ με τους φίλους του και να το εξερευνήσουν.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο Tzane σκοτώθηκε πέφτοντας από ένα μπαλκόνι, το οποίο δεν είχε κάγκελα, ενώ υπήρχε και κενό στο πάτωμα.

Σημειώνεται ότι την είδηση του θανάτου του Tzane επιβεβαίωσε με σχετικό story στο Instagram ο Χρήστος Κόγιας, ο οποίος ήταν μαζί του στην Ιταλία.

«Δυστυχώς, ο Τζάνε δεν είναι μαζί μας πλέον. Έφυγε από κοντά μας χθες το απόγευμα στο ταξίδι που έχουμε κάνει στην Ιταλία. Προσευχηθείτε μαζί μας για την ψυχούλα του να αναπαυθεί εν ειρήνη» έγραψε.

«Δυστυχώς δεν είναι πλάκα, πέθανε»

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης, λίγες ώρες μετά τον θάνατο του Tzane, έκανε σχετικό story στο Instagram και επιβεβαίωσε το τραγικό γεγονός, τονίζοντας ότι δεν είναι «φάρσα» ή «αστείο».

Συγκεκριμένα, έγραψε τα εξής:

«Δεν είναι τρολ όπως είπα, ούτε κάποιου είδους φάρσα. Ο Κόγιας πιθανότατα πάνω στη σύγχυσή του το έχει αποτυπώσει με τέτοιο τρόπο που μοιάζει με πλάκα αλλά δυστυχώς δεν είναι πλάκα».