Υλικά

Εκτέλεση Βράζουμε τις αγκινάρες σε μια κατσαρόλα για 10 λεπτά. Στη συνέχεια τις κόβουμε σε κομμάτια. Σε ένα μεγάλο τηγάνι, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και προσθέτουμε σκόρδο και κοτόπουλο. Σοτάρουμε μέχρι να αποκτήσει χρυσαφί χρώμα. Προσθέτουμε λίγο νερό, το ζωμό κοτόπουλου, τις ντομάτες κομμένες σε ψιλά καρέ, το κρασί και τη ρίγανη και το αφήνουμε να πάρει μια βράση για 10 λεπτά. Στη συνέχεια προσθέτουμε τις ελιές και τις πιπεριές. Αφού βράσουμε και στραγγίσουμε τα μακαρόνια, τα σερβίρουμε με μερικά κυβάκια φέτας. Περισσότερες συνταγές στο sidagi.gr