Υλικά

  • 6 κ. σ. καλαμπόκι
  • 1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
  • 2 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 1 1/2 κ. σ. σκόρδο
  • 1 1/2 κ. σ. ιταλικό μείγμα μυρωδικών
  • 1 φλ. τσαγιού παρμεζάνα τριμμένη

Εκτέλεση

  1. Τοποθεστήστε στη φωτιά το καλαμπόκι και το 1/4 φλυτζανιού ελαιόλαδο, καλύψτε με καπάκι και αφήστε το καλαμπόκι να σκάσει. Θα χρειαστεί περίπου 5 λεπτά, από την ώρα που θα κάψει το λάδι.
  2. Μόλις ετοιμαστεί το ποπ κορν ρίξτε το σε ένα μεγάλο μπολ.
  3. Σε ένα μπολ ανακατέψτε τις 2 κουταλιές λάδι με το ιταλικό μείγμα μπαχαρικών, το αλάτι και το σκόρδο.
  4. Ρίξτε το μείγμα στο ποπ κορν, προσθέστε την παρμεζάνα και ανακατέψτε να πάει παντού.