Υλικά

  • 12 μανιτάρια πορτομπέλο
  • 100 γρ. έτοιμο πέστο βασιλικού
  • 20 γρ. τριμμένη παρμεζάνα

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς και στρώστε ένα ταψί με λαδόκολλα.
  2. Αφαιρέστε τα κοτσάνια από τα μανιτάρια και τοποθετήστε τα με τη φλούδα προς τα πάνω στο ταψί. Ψήστε για 5 λεπτά.
  3. Αναποδογυρίστε τα μανιτάρια και γεμίστε κάθε κοιλότητα με περίπου 1/2 κουταλάκι του γλυκού πέστο βασιλικού.
  4. Τρίψτε 20 γρ. παρμεζάνα και πασπαλίστε λίγο πάνω από κάθε μανιτάρι.
  5. Ψήστε για άλλα 5 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν ελαφρώς.
  6. Σερβίρετε ζεστά.