Υλικά
- 12 μανιτάρια πορτομπέλο
- 100 γρ. έτοιμο πέστο βασιλικού
- 20 γρ. τριμμένη παρμεζάνα
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς και στρώστε ένα ταψί με λαδόκολλα.
- Αφαιρέστε τα κοτσάνια από τα μανιτάρια και τοποθετήστε τα με τη φλούδα προς τα πάνω στο ταψί. Ψήστε για 5 λεπτά.
- Αναποδογυρίστε τα μανιτάρια και γεμίστε κάθε κοιλότητα με περίπου 1/2 κουταλάκι του γλυκού πέστο βασιλικού.
- Τρίψτε 20 γρ. παρμεζάνα και πασπαλίστε λίγο πάνω από κάθε μανιτάρι.
- Ψήστε για άλλα 5 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν ελαφρώς.
- Σερβίρετε ζεστά.