Υλικά

  • 2 μεγάλα κολοκυθάκια, τριμμένα (περίπου 4 φλιτζάνια)
  • 3 μικρά καρότα, τριμμένα
  • 1/2 μέτριο κόκκινο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο (περίπου 1/2 φλ. τσαγιού)
  • 1/2 φλ. τσαγιού αλεύρι
  • 1 κ. γλ. σκόρδο σε σκόνη, κρεμμύδι σε σκόνη
  • 1 κ. γλ.  ιταλικό μείγμα μπαχαρικών
  • Αλάτι και πιπέρι κατά βούληση
  • 2 αυγά, ελαφρώς χτυπημένα
  • 1 φλ. τσαγιού τεμαχισμένη μοτσαρέλα

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατέψτε όλα τα υλικά μέχρι να ενωθούν καλά.
  2. Χρησιμοποιώντας 1 κουτάλα της σούπας, μεταφέρετε το μείγμα σε ένα καυτό και ελαφρώς λαδωμένο τηγάνι.
  3. Ισιώστε τις τηγανίτες με το πίσω μέρος της σπάτουλας για να έχουν ομοιόμορφο σχήμα.
  4. Μαγειρέψτε για 3- 4 λεπτά από κάθε πλευρά μέχρι να πάρουν ένα χρυσαφένιο χρώμα.