Υλικά
- 2 μεγάλα κολοκυθάκια, τριμμένα (περίπου 4 φλιτζάνια)
- 3 μικρά καρότα, τριμμένα
- 1/2 μέτριο κόκκινο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο (περίπου 1/2 φλ. τσαγιού)
- 1/2 φλ. τσαγιού αλεύρι
- 1 κ. γλ. σκόρδο σε σκόνη, κρεμμύδι σε σκόνη
- 1 κ. γλ. ιταλικό μείγμα μπαχαρικών
- Αλάτι και πιπέρι κατά βούληση
- 2 αυγά, ελαφρώς χτυπημένα
- 1 φλ. τσαγιού τεμαχισμένη μοτσαρέλα
Εκτέλεση
- Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατέψτε όλα τα υλικά μέχρι να ενωθούν καλά.
- Χρησιμοποιώντας 1 κουτάλα της σούπας, μεταφέρετε το μείγμα σε ένα καυτό και ελαφρώς λαδωμένο τηγάνι.
- Ισιώστε τις τηγανίτες με το πίσω μέρος της σπάτουλας για να έχουν ομοιόμορφο σχήμα.
- Μαγειρέψτε για 3- 4 λεπτά από κάθε πλευρά μέχρι να πάρουν ένα χρυσαφένιο χρώμα.