Η Forthnet πάροχος καθολικής υπηρεσίας σταθερής τηλεφωνίας

Αναδείχθηκε υπερθεματιστής στην σημερινή δημοπρασία της ΕΕΤΤ


ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
15:43
22/09/2016
Η Forthnet πάροχος καθολικής υπηρεσίας σταθερής τηλεφωνίας
1
loading

Η Forthnet ανακοινώνει ότι αναδείχθηκε υπερθεματιστής στην σημερινή δημοπρασία της ΕΕΤΤ για την ανάδειξη παρόχου καθολικής υπηρεσίας για υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας.

Αυτό σημαίνει ότι η εταιρεία για τα επόμενα χρόνια θα εξυπηρετεί σύμφωνα με τους προβλεπόμενους κανόνες, αιτήματα για παροχή τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών σε οποιοδήποτε σημείο της ελληνικής επικράτειας, όσο απομακρυσμένο και αν είναι αυτό από υφιστάμενα τηλεπικοινωνιακά δίκτυα.

Η λύση σταθερής τηλεφωνίας μέσω satellite broadband που πρότεινε η Forthnet, και έγινε αποδεκτή μετά από ενδελεχή τεχνικό έλεγχο από την EETT, ήταν πολύ ανταγωνιστικότερη από τις προτάσεις των υπολοίπων παρόχων, που τελικά αποσύρθηκαν από την διαδικασία της δημοπρασίας.

Η Forthnet, η εταιρεία που έφερε το internet και την συνδρομητική τηλεόραση στην Ελλάδα, απέδειξε ότι οι διαχρονικά καινοτομικές υπηρεσίες, μπορούν να δίνουν ανταγωνιστικές λύσεις και να λειτουργούν προς όφελος του συνόλου της αγοράς και του καταναλωτικού κοινού.

forthnet

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Forthnet και παλι Forthnet

    Επειδή έχω ζησει την εμπειρία σαν συνδρομητής του ΟΤΕ με την απαράδεκτη εξυπηρέτηση ,πηγαίνοντας στην Forthnet βρήκα επι τέλους εναν πάροχο με σχετικα καλη εξυπηρέτηση χωρίς ιντερνετικα προβλήματα.Και εκεί θα μείνω.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει