Ο Mythos, σε συνεργασία με τον ΣΚΕΠ και τη Black Light, διοργανώνουν σεμινάρια για τους επαγγελματίες του κλάδου της HORECA, με στόχο να τους εκπαιδεύσουν πάνω σε θέματα συμπερίληψης. 

Συγκεκριμένα, τα σεμινάρια επιδιώκουν την εκπαίδευση των εργαζομένων στον κλάδο της εστίασης, σχετικά με την προσβασιμότητα, ώστε να έχουν τη δυνατότητα να εξυπηρετούν ακόμη πιο αποτελεσματικά άτομα με αναπηρία, καθιστώντας τις επιχειρήσεις στις οποίες εργάζονται, προσβάσιμες σε ΟΛΟΥΣ!

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, και μπορείτε να δηλώσετε για δωρεάν συμμετοχή, μέσα από τη σελίδα Instagram του brand Mythos, εδώ!

  • Τετάρτη, 3 Απριλίου, στις 12:00, στον πλήρως προσβάσιμο χώρο «Άτρακτος» στην Αθήνα
  • Πέμπτη, 18 Απριλίου, στις 12:00 στον πολυχώρο «WE» στη Θεσσαλονίκη

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία εντάσσεται στο επόμενο βήμα της καμπάνιας της μπύρας Mythos «Παντού υπάρχει ένα “είμαι δίπλα σου”». Το brand, πιστό στη δέσμευσή του να στηρίζει την προσβάσιμη διασκέδαση και να εκπαιδεύσει πάνω στη συμπερίληψη, προχωρά με αυτή την ενεργοποίηση, προκειμένου να καταστήσει τη «χαρά» ακόμα πιο προσβάσιμη.

Για τη συμμετοχή σας στα σεμινάρια θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, οπότε δεν έχετε παρά να δηλώσετε τώρα το ενδιαφέρον σας!