Το καλοκαίρι μας είναι Sfera 102,2 γι’ αυτό και το περνάμε «Παρέα στην Άμμο». Το μεγαλύτερο μουσικό καλοκαιρινό ραντεβού μας! Μετά τον κορυφαίο Έλληνα σταρ, Σάκη Ρουβά και τον πιο αγαπητό καλλιτέχνη & δημιουργό της γενιάς του, Πέτρο Ιακωβίδη σειρά έχουν o Μιχάλης Κουινέλης Stavento & η Ήβη Αδάμου.

Το πιο εκρηκτικό δίδυμο έρχεται στην άμμο… για να μας καθηλώσει με την ενέργεια και το πάθος του σε μια αξέχαστη καλοκαιρινή βραδιά.

Το hip hop στιλ του Μιχάλη συναντά τον pop χαρακτήρα της Ήβης στις μεγάλες τους επιτυχίες που ξεσηκώνουν τους ακροατές του Sfera 102.2: «Σαν έρθει η μέρα», «Πηδάω τα Κύματα», «Μικρέ μου Δυναμίτη», «Για σένα», «Δίπλα σου», «Αγοράκι μου», «Φωτιά μου», «Δικό μου» κ.α..

Φυσικά, ακούμε και το ολοκαίνουριο τραγούδι του Μιχάλη και της Ήβης «Στο Γιατρό» που ήδη κατάφερε να αγαπηθεί από τους ακροατές μέσα από τη συχνότητα του Sfera 102.2. Παρουσιάζει ο Παναγιώτης Τζωρτζάτος.

Συντονιστείτε στον Sfera 102.2 αλλά και στο επίσημο κανάλι του Sfera στο Youtube @SferaRadio για να απολαύσετε τον Μιχάλη Κουινέλη Stavento και την Ήβη Αδάμου αλλά και ακόμα περισσότερους αγαπημένους καλλιτέχνες που έρχονται στην «Παρέα» του Sfera.

Γι’ αυτό, μην ξεχάσετε να κάνετε subscribe για να παρακολουθήσετε πρώτοι όλα τα νέα επεισόδια της «Παρέας στην Άμμο» για το καλοκαίρι του 2023.

Δείτε εδώ ολόκληρο το πρώτο επεισόδιο «Παρέα στην Άμμο» με τους Μιχάλη Κουινέλη Stavento & την Ήβη Αδάμου!