Τα τραγούδια της μιλούν για το bullying, την ιδιαιτερότητα κάθε ανθρώπου αλλά και για εκείνους που ξέρουν να αγαπούν τους άλλους αποδεχόμενοι τη διαφορετικότητά τους. Με αφορμή αυτά, η νεαρή τραγουδοποιός, Μέρεντιθ Ο Κόνορ,  καταθέτει ταυτόχρονα και την προσωπική εμπειρία της, αφού και η ίδια έχει υπάρξει θύμα στο παρελθόν, στους έλληνες μαθητές σχολείων της Αττικής, κατά την διάρκεια επισκέψεων που πραγματοποιεί σε συνεργασία με το Χαμόγελο του Παιδιού, από τις 31 Μαρτίου ως τις 3 Απριλίου στη χώρα μας.
«Οι συμμαθητές μου με κακοποιούσαν γιατί ήμουν διαφορετική, δεν ταίριαζα με το μέσο όρο. Το να μάθεις να αγαπάς τον εαυτό σου για αυτό που είσαι αποτελεί τη δύναμή σου» ανέφερε η τραγουδίστρια και πολέμιος του σχολικού εκφοβισμού (μπούλιγκ) Μέρεντιθ Ο’ Κόνορ στη συνέντευξη τύπου στο διαδικτυακή πλατφόρμα του «Χαμόγελου του Παιδιού», YOUSMILE.

H 18χρονη σήμερα Μέρεντιθ, μοιράστηκε την εμπειρία της ως θύμα σχολικού εκφοβισμού όταν πήγαινε στο δημοτικό και το γυμνάσιο. «Στα 16 μου έγινα γνωστή μέσω της μουσικής και τα παιδιά άρχισαν να μου συμπεριφέρονται πιο ευγενικά. Ως τότε ήμουν το πιο μισητό παιδί στο σχολείο, όλο με κορόιδευαν, μου επιτίθονταν σωματικά και λεκτικά» επισήμανε. Με θεραπεία και στήριξη κατάφερε να ξεπεράσει τα τραύματά της, αν και ακόμα έχει κάποιες φοβίες, όπως εξομολογήθηκε. Επίσης πρόσθεσε πόσο σημαντικό είναι να μιλάς, να εξωτερικεύεις αυτά που βιώνεις και να ζητάς βοήθεια.

H ίδια επισκέπτεται σχολεία και μαθητές επικοινωνώντας μαζί τους μέσα από τα τραγούδια της και μεταδίδοντας το μήνυμα κατά του σχολικού εκφοβισμού.
Στις 4 Απριλίου, τελευταία ημέρα της στάσης της στην Αθήνα, η Μέρεντιθ ο Κόνορ, θα πραγματοποιήσει διαδικτυακή εκπομπή στο YOUSMILE με μαθητές και μέλη του «Χαμόγελου του Παιδιού». Η επίσκεψή της εντάσσεται στην παγκόσμια περιοδεία της και επόμενοι σταθμοί θα είναι η Αυστραλία και η Σιγκαπούρη.

Τo τραγούδι της «The Game» συγκεντρώνει χιλιάδες προβολές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποτελώντας την προσωπική της μαρτυρία για τον τρόπο που βίωσε και ξεπέρασε το bullying.