Ο Κωνσταντίνος Βήτα έρχεται στον Κήπο του Μεγάρου στις 14 Ιουνίου για να μας παρουσιάσει καινούργια, αλλά και παλιά αγαπημένα τραγούδια από όλη τη δισκογραφία του. Τα ηλεκτρονικά του τοπία, γεμάτα από house, disco και trip hop, γίνονται οι δρόμοι που διατρέχουν τα τραγούδια του.

Ύστερα από μία περίοδο όπου αφιέρωσε χρόνο για την συναυλία των Στέρεο Νόβα το καλοκαίρι του 2023, αλλά και το μάξι σίνγκλ «Ίριδα», επιστρέφει με ένα ολοκαίνουργιο άλμπουμ και καινούργια τραγούδια.

Ένα άλμπουμ που υποδηλώνει την ανάγκη για αλλαγή και σκεπτικισμό. Ο Κ. Βήτα προσδιορίζει τις εναλλακτικές επιλογές της αγάπης, της ελευθερίας, αλλά και την ανησυχία για τον ίδιο του τον εαυτό. Τη σύγχρονη ζωή όπως έχει διαμορφωθεί από την ψηφιακή πραγματικότητα και άλλες φορές για τον συμβιβασμό ή την επιδίωξη της αυτογνωσίας.

Ο Κ. Βήτα προσκαλεί το κοινό του και μέσα από την μουσική του δείχνει να μην εφησυχάζει ποτέ… παρά τα τραγούδια αγάπης που χάνονται. Από τα σχέδια που αλλάζουν γρήγορα γύρω μας παρά την απουσία των άνετων λύσεων, έρχεται αισιόδοξος μέσα από τον δικό του, μοναδικό τρόπο έκφρασης.

Πληροφορίες

Ημερομηνία: Παρασκευή 14 Ιουνίου
Ώρα Έναρξης: 21.00
Εισιτήρια: 15€
Προπώληση: megaron.gr
Διεύθυνση: Κήπος του Μεγάρου, Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, Αθήνα