Μία πλάκα επικών διαστάσεων έκανε ο ηθοποιός Ντουέιν Τζόνσον με τον συνεργάτη του στο «Red Notice», Ράιαν Ρέινολντς, μέσω του Instagram του την. Ο 49χρονος «The Rock» δημοσίευσε μια φωτογραφία μιας μεγάλης διαφημιστικής πινακίδας που έγραφε: «Ο Ράιαν Ρέινολντς χρησιμοποιεί τον λογαριασμό της μαμάς του στο Netflix».

Ο ηθοποιός έγραψε επίσης ένα σύντομο μήνυμα στη λεζάντα της ανάρτησής του που ξεκινούσε με: «Μια τελευταία ληστεία για το δρόμο. Ξεπέρασε αυτό, @vancityreynolds.»

Ο Τζόνσον ωστόσο δεν ξέχασε να εκφράσει την αγάπη και τον θαυμασμό του για τη μητέρα του συμπρωταγωνιστή του, αν και δεν φαινόταν να έχει τόσο μεγάλη εκτίμηση για τον Ρέινολντς.

«Για την ιστορία, η μαμά του Ράιαν είναι μια καταπληκτική γυναίκα. Δεν είμαι σίγουρος γιατί ο Ράιαν έγινε έτσι», έγραψε.

Η επίσης αποστομωτική απάντηση του Ρέινολντς

Ο 45χρονος σταρ που υποδύεται των Deadpool άφησε ένα σχόλιο στην ανάρτηση του συμπρωταγωνιστή του και αστειεύτηκε για τις τηλεοπτικές συνήθειες της μητέρας του.

«Για να είμαστε δίκαιοι, η μαμά μου χρησιμοποιεί τον λογαριασμό μου στο OnlyFans», έγραψε.

Ο Τζόνσον ενθάρρυνε ιδιαίτερα τους οπαδούς του να παρακολουθήσουν το Red Notice μόλις κυκλοφορήσει σύντομα στους κινηματογράφους.

Η ταινία, την οποία σκηνοθέτησε ο Rawson Marshall Thurber, επικεντρώνεται σε έναν πράκτορα του FBI που ζητά τη βοήθεια ενός κλέφτη έργων τέχνης για να πιάσει μία εκκολαπτόμενο εγκληματία.

Εκτός από τους δύο ηθοποιούς, στην ταινία δράσης πρωταγωνιστεί επίσης η Γκαλ Γκαντότ.