Λίγες είναι οι νέες ταινίες που προβάλλονται από σήμερα στις κινηματογραφικές αίθουσες. Από αυτές ξεχωρίζει το γαλλικό γουέστερν Λούκυ Λουκ.

Ο Λούκυ Λουκ επιστρέφει στη γενέτειρά του Ντέιζι Τάουν για να εφαρμόσει το νόμο κι έρχεται αντιμέτωπος με τον πανούργο απατεώνα Πατ Πόκερ αλλά και όλους τους θρυλικούς παρανόμους της Άγριας Δύσης. Γαλλική ταινία σε σκηνοθεσία Τζέιμς Χαθ με τους: Ζαν Ντιζαρντέν, Σιλβί Τεστίντ, Μελβίλ Πουπό.

Δείτε το τρέιλερ:

Ο Κλέφτης Ψυχών είναι μία αμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Γουές Κρέιβεν με τους: Μαξ Τιεριό, Τζον Μάγκαρο, Ζίνα Γκρέι. Δεκάξι χρόνια μετά την εξαφάνιση του Αντεροβγάλτη του Ρίβερτον, ενός κατά συρροή δολοφόνου με πολλαπλές προσωπικότητες, τα επτά παιδιά που γεννήθηκαν εκείνη τη νύχτα δολοφονούνται σταδιακά.

Δείτε το τρέιλερ:

Στην ταινία Solomon Cane, ένας αδίστακτος μισθοφόρος του 17ου αιώνα ορκίζεται να μην ξαναχρησιμοποιήσει βία για να σώσει την ψυχή του από τον Διάβολο. Όταν, όμως, μια φιλήσυχη οικογένεια δολοφονείται μπροστά στα μάτια του, αποφασίζει να σώσει την απαχθείσα κόρη της με οποιοδήποτε τίμημα. Αγγλικο-γαλλική ταινία σε σκηνοθεσία Μάικλ Μπάσετ με τους: Ρέιτσελ Χαρντ-Γουντ, Πιτ Ποστλγουέιτ, Μαξ Φον Σίντοβ, Τζέιμς Πιούριφοϊ.

Δείτε το τρέιλερ:

Μόλις κλείνει τα 40 της, μια control freak γιάπισα αρχίζει να δέχεται μια σειρά γραμμάτων από τον… ανήλικο εαυτό της. Έτσι, η μικρή Μαργκερίτ αποκαλύπτει στην καριερίστα Μάργκαρετ πόσα πολύτιμα έχει λησμονήσει στη ζωή της. Αυτή είναι η γαλλική ταινία Το Γράμμα που άλλαξε τη ζωή μου, σε σκηνοθεσία Γιαν Σαμιέλ με τους: Σοφί Μαρσό, Μάρτον Τσόκας, Μισέλ Ντισοσουά.

Δείτε το τρέιλερ: