Ο Κωνσταντίνος Αργυρός σε συναυλία που έδωσε στην Πάτρα έδειξε πως έχει έναν ιδιαίτερο δεσμό με την πόλη και πιο συγκεκριμένα με το γήπεδο της Παναχαϊκής όπου έγινε το event.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα thebest.gr χιλιάδες κόσμου συγκεντρώθηκαν από νωρίς για ν’ ακούσουν τις μεγάλες επιτυχίες του διάσημου τραγουδιστή ο οποίος βρίσκεται σε περιοδεία μετά τη νέα του δουλειά με τίτλο «22».

Το πλήθος άρχισε να φωνάζει ρυθμικά το όνομά του κι εκείνος ρώτησε: «Τι γίνεται εδώ στην Πάτρα, στο γήπεδο της Παναχαϊκής;».

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν για τον τραγουδιστή η συνάντηση με τη μικρή Θεώνη. «Θέλω να αφιερώσω το επόμενο τραγούδι σε μία πριγκίπισσα που βρίσκεται εδώ, τη μικρή Θεώνη που γνώρισα το 2018 μέσα από το Make a Wish» είπε και συνέχισε τραγουδώντας το «Στα αστέρια πάμε».

«Την κοιτούσε μέσα στα μάτια και της έδωσε τεράστια χαρά δεύτερη φορά. Τον ευχαριστώ γιατί την έκανε να πετά στον ουρανό. Είναι 7 χρονών σήμερα και 3 όταν έκανε την ευχή της να τον συναντήσει. Όλοι απορούσαν τότε που τον ήξερε. Του είχε ετοιμάσει και μία ζωγραφιά ενώ ο Κωνσταντίνος έκανε τα πάντα για να έχει η Θεώνη την καλύτερη θέση που γινόταν» ανέφερε η μητέρα της Δώρα στην ίδια ιστοσελίδα.

Η έτερη ξεχωριστή στιγμή της συναυλίας ήταν ο Κωνσταντίνος Αργυρός αποκάλυψε πως ο πατέρας του Βασίλης είχε βρεθεί ως τερματοφύλακας της Παναχαϊκής πριν πολλά χρόνια μέσα σε αυτό το γήπεδο και ήταν ένας από τους λόγους που ήθελε να τραγουδήσει στο συγκεκριμένο χώρο καθώς έχει ακούσει πολλές ιστορίες από εκεί.

Και τότε δεν δίστασε να τον καλέσει στο κινητό του τηλέφωνο και να του ζητήσει να μιλήσει για εκείνες τις όμορφες εποχές. Μάλιστα, τον έβαλε σε ανοιχτή ακρόαση για να τον ακούει ο κόσμος. Και φυσικά αποθεώθηκαν πατέρας και γιος από το κοινό που τους καταχειροκρότησε.