Φέτος είπαμε αντίο σε αρκετές σειρές, οι οποίες ολοκλήρωσαν τον κύκλο τους και είτε μας έδωσαν ένα ικανοποιητικό φινάλε είτε όχι.

Το lordoftheseries.gr παρουσιάζει τις σειρές που ολοκληρώθηκαν στην λίστα που ακολουθεί:

  1. Castlevania- Netflix

Το αγαπημένο animation του Netflix βασισμένο στο ομώνυμο παιχνίδι, άνοιξε τον δρόμο για την τηλεοπτική μεταφορά και άλλων παιχνιδιών όπως το League of Legends και Dota. Η επιτυχημένη σειρά έχει 4 σεζόν και συνολικά 32 επεισόδια και παρόλο που ολοκληρώθηκε αναμένουμε το spin-off της.

2. Pose- FX

Η αγαπημένη δραματική σειρά Pose, μας κράτησε συντροφιά τα 3 τελευταία χρόνια, μας εισήγαγε στον χώρο του ballroom τις δεκαετίας του ’80 και του ’90 και οι ερμηνείες του καστ μας συγκίνησαν ουκ ολίγες φορές. Η σειρά ολοκληρώθηκε μετά από 3 σεζόν και συνολικά 26 επεισόδια.

3. Van Helsing- SyFy

Η μετά-αποκαλυπτική σειρά του SyFy με πρωταγωνίστρια την Kelly Overton ως Vanessa Van Helsing ολοκληρώθηκε ύστερα από την τελική μάχη με την Σκοτεινή. Η σειρά διήρκησε 5 σεζόν και είχε συνολικά 65 επεισόδια.

4. Lucifer- Fox (1-3), Netflix (4-6)

Μία από τις πιο αγαπημένες και δημοφιλείς σειρές του Netflix, το Lucifer, μας προσέφερε μία δυνατή και συγκινητική 6η σεζόν, με τον Lucifer και την Chloe να ανταμώνουν για ακόμη μία φορά. Η σειρά διήρκησε 6 σεζόν και είχε συνολικά 93 επεισόδια.

5. Brooklyn Nine-Nine- Fox (1-5), NBC (6-8)

Η αστυνομική κωμωδία, Brooklyn Nine-Nine, επέστρεψε με την 8η και τελευταία σεζόν φέτος και το αγαπημένο μας αστυνομικό τμήμα μας χάρισε πολύ γέλιο αλλά ταυτόχρονα και συγκινητικές στιγμές. Η σειρά αποτελείται από 8 σεζόν και συνολικά 153 επεισόδια.

6. Supergirl- CW

Μία ακόμη υπερηρωική σειρά της CW έφτασε στο τέλος της, το Supergirl, στην οποία πρωταγωνιστούσε η Melissa Benoist ως Kara/Supergirl. Η σειρά αποτελείται συνολικά από 6 σεζόν και 126 επεισόδια τα οποία προβλήθηκαν από το 2015 μέχρι και τον Νοέμβριο του ’21.

7. Lost in Space- Netflix

Η επιστημονική σειρά φαντασίας του Netflix, Lost in Space, ήταν μία ακόμη σειρά που ολοκληρώθηκε αυτή την χρονιά. Η σειρά αποτελείται από 3 σεζόν και συνολικά 28 επεισόδια, τα οποία προβλήθηκαν από το 2018 μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2021.

8. Τhe Sinner- USA Network

Η ανθολογική σειρά, Τhe Sinner, με πρωταγωνιστική τον Bill Pullman στον ρόλο του αστυνομικού ντετέκτιβ, Harry Ambrose επέστρεψε για ένα τελευταίο μυστήριο. Η σειρά ολοκληρώθηκε τον Δεκέμβριο, ύστερα από 4 σεζόν και συνολικά 32 επεισόδια.

9. La casa de papel- Netflix

Η δημοφιλής ισπανική σειρά του Netflix, La Casa De Papel, έφτασε στο τέλος της ύστερα από μία σειρά ληστειών που απολαύσαμε τα τελευταία χρόνια. Η αγαπημένη μας συμμορία, μας είπε αντίο με ένα φινάλε που σίγουρα της άρμοζε. Η σειρά αποτελείται συνολικά από 5 μέρη και 41 επεισόδια.

10. Τhe Walking Dead: World Beyond- AMC

Γνωρίζαμε από πολύ νωρίς ότι το spin-off του TWD, World Beyond θα είχε μικρή διάρκεια, αλλά σίγουρα κατάφερε να κρατήσει του φανατικούς του σύμπαντος σε αγωνία, φέρνοντας παράλληλα και νέα στοιχεία στην επιφάνεια για το σύμπαν, τα οποία μπορεί να αποδειχθούν πολύ σημαντικά στην συνέχεια. Η σειρά αποτελείται από 2 σεζόν, με συνολικά 20 επεισόδια.