Αυτή η κατηγορία λοιπόν για μένα προσωπικά συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον, όταν ένα ηθοποιός παίζει σε μια σειρά και κάνει πάνω από ένα ρόλο έχεις την ευκαιρία να δεις πραγματικά το ταλέντο του. Εντάξει σίγουρα και στις ταινίες παίζουν διαφορετικούς ρόλους όποτε τσεκάρεις κατά ποσό ικανοί σαν ηθοποιοί όμως υπάρχει και η πιθανότητα να είναι κάθε φορά ίδιος ρόλος άλλη ταινία.

Σίγουρα κάθε ένας τους αφήνει στίγμα για κάτι σημαντικό που κάνει όμως υπάρχουν και εκείνοι οι ηθοποιοί που πραγματικά παίζουν όλους τους ρόλους με διαφορετικό τρόπο και είναι εξίσου καλοί ένα μικρό δείγμα για μένα αποτελούν ηθοποιοί σαν τον Ρόμπερτ Ντενίρο, Άλ Πατσίνο και ο αγαπημένος μου Τζόνι Ντέπ.

Πάμε όμως να δούμε μερικούς ηθοποιούς που έπαιξαν πολλαπλούς ρόλος σε μια σειρά και είχαν ευκαιρία να μας δείξουν κάτι παραπάνω.

Τατιάνα Μασλάνη – Orphan Black

Την γνωρίσαμε σαν Σάρα στην σειρά αρχικά μια κοπέλα με προβληματική ζωή αλλά στην συνέχεια είδαμε τόσες πολλές κλώνους της με διαφορετική προσωπικότητα ο καθένας που σε έκανε να απορείς τελικά αν όντως είναι η ίδια ηθοποιός πίσω από όλες αυτές τις διαφορετικές προσωπικότητες.

Ντ`Αρσι Κάρντερ – The Good Place

Το μη ρομποτικό μη κορίτσι του καλού και του κακού μέρους Janet. Έκανε δυο κόντρα ρόλους εντελώς ως που προς το τέλος της σειράς μιμήθηκε και τους 4 πρωταγωνιστές της σειράς όταν τους έβαλε στο κενό της και εκείνοι πήραν όλοι την μορφή της. Εξαιρετική σαν καλή και κακή Janet πραγματικά και είναι ένα δείγμα πως ότι και της δώσει σαν ρόλο να παίξει θα το καταφέρει.

Νίνα Ντόμπρεβ & Πόλ Γουέσλει – Vampire diaries

Η γλυκιά εύθραυστη Elena που ήταν σωσίας της κακιάς Kathrine , επίσης ρόλοι εντελώς αντίθετοι και όμως σε έπειθε και στους δυο. Όταν η σειρά όμως προχώρησε ξαφνικά γνωρίσαμε και άλλες σωσίες που είχαν άλλη προσέγγιση, χαρακτηρίστηκα θυμάμαι την άγκυρα σωσία που τα είχε ελαφρώς χαμένα. Αγαπημένη σειρά, αγαπημένος ρόλος.

Ο καλός βρικόλακας Stefan με τον σατανικό σωσία Silas , βέβαια ο συγκεκριμένος χαρακτήρας πέρναγε αρκετές μεταπτώσεις όποτε και σαν Stefan πιστεύω είχε να μας δείξει αρκετά διαφορετικά παιξίματα . Όπως και να χει πάντα θα είμαι με το team Delena.

Λίσα Κούντρο – Friends

Να ξέρετε μπορεί και να είναι η πρώτη που το ξεκίνησε δεδομένων των χρόνων που έχουν περάσει …. Πάντως είναι γεγονός πως εκτός από την Pheobe έκανε και την δίδυμη αδερφή της Όυρσουλα σε κάποια επεισόδια . Επίσης διαφορετικοί χαρακτήρες γιατί σαφώς η μια ήταν κάπως. Ε ξέρετε πως ήταν και άλλη πιο νορμάλ.

Patton Oswalt. – Agents of S.H.I.E.L.D

Δεν ξέρω και ούτε μπορώ μπορώ να προφέρω το όνομα του ,αλλά ένα σίγουρο πως στην σειρά παίζει ρόλους ,είναι αυτός και τα δυο αδέρφια του φτιαγμένοι να μπορούν να αντιπροσωπεύουν VIP. Αααααχ μην ρωτάτε τώρα τι και πως marvel είναι αυτή.

Τομπάιας Μάνζις – Outlander

Τον γνωρίσουμε σαν Frank Randall σύζυγος της Clair στον 20ου αιώνα αλλά και σαν τον πρόγονο του Black Jack Randall του 18ου αιώνα . Οι δυο άντρες είναι εκ διαμέτρου διαφορετικοί και έτσι ο ηθοποιός στην ουσία είναι σαν να παίζει τις δυο όψεις του ίδιου νομίσματος . Εξαιρετικός αν και λίγο αντιπαθής ο ρόλος.