Με την ημερομηνία κυκλοφορίας του τέταρτου κύκλου του Stranger Things να παραμένει ακόμα ανεπιβεβαίωτη, τα σενάρια δίνουν και παίρνουν για την πρεμιέρα της σειράς που περιμένει όλος ο πλανήτης.

Οι φαν δεν μπορούν να περιμένουν και καρδιοχτυπούν να μάθουν πότε θα δουν τα νέα επεισόδια της ακαταμάχητης σειράς

Stranger Things: Γιατί δεν ανακοινώνεται η ημερομηνία κυκλοφορίας της 4ης σεζόν

Παρά τις φήμες και τη διάχυτη ανυπομονησία, το Netflix δεν έχει ανακοινώσει επισήμως πότε θα κάνει πρεμιέρα ο τέταρτος κύκλος του Stranger Things.

Οι αναφορές θέλουν την παραγωγή της νέας σεζόν να ολοκληρώνεται σύντομα, με τα γυρίσματα να έχουν μετακομίσει στο Νέο Μεξικό εδώ και έναν μήνα για τα τελευταία πλάνα. Θα αργήσουμε μάλλον να ακούσουμε νέα από το Netflix για την πρεμιέρα της τέταρτης σεζόν, οι φήμες ωστόσο δίνουν και παίρνουν.

Το λιγότερο πιθανό είναι να δούμε τα νέα επεισόδια μέσα στο 2021. Αν η παραγωγή ολοκληρωθεί μέσα στον Αύγουστο, όπως αποκάλυψε ο Ντέιβιντ Χάρμπορ αλλά και άλλα μέλη του cast, τότε δεν θα είναι έτοιμα μέσα στη χρονιά.

Ο Φιν Γούλφχαρντ είπε κάποια στιγμή σε έναν φαν της σειράς ότι ο τέταρτος κύκλος θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2022, κάτι που συνιστά για την ώρα την ασφαλέστερη πληροφορία.

Η άνοιξη του 2022 είναι για τους περισσότερους η εποχή που θα κυκλοφορήσει η τέταρτη σεζόν. Το Netflix αγαπά εξάλλου πολύ τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, ρίχνοντας πολλές σειρές σε αυτούς τους δύο μήνες.